Jump to content

Hydrodude

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Hydrodude

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Maarksem BE
  1. Ik ben geen pioneer hoor ;-) De Cree COB LED's vind ik buiten Budmaster niet meteen in Europa en helaas zijn ze reteduur dus ga ik met een diy kit starten weldra.
  2. Ik heb de K5 XL1000 in een DS150 hangen, maar ben nog met de eerste kweek bezig. Pluspunt - 8 timers waardoor je de zon kan simuleren met kleuren instelbaar per timer. Je kan simpel gezegd de zon laten opkomen en laten ondergaan in je tent - Design? - Planten zien er goed uit voor een noob-kweker te zijn Nadelen - F*cking hoge prijs - Lawaai, de fans draaien continu ook al staat de lamp uit (stand-by gezien de timer in de lamp - KIND adverteert met 150x150 maar laten we het maar op 130x130 houden - Zeer vermoeiend voor de ogen om in je tent te werken Zou ik de lamp opnieuw kopen? Nee. Gezien de hoge prijs en door massaal te lezen over de Kind (pas na aankoop, ook in de marketingtalk getrapt door een vriend) heb ik ondertussen Cree leren kennen. S2:E2 MASSIVE harvest from Cree cxb3590 diy led grow. in Amerika is deze fabrikant superhot in de diy scene, je kan echt voor nog geen 80 EUR een fanloze LED in mekaar steken. Als het nog goedkoper moet -> oil cooled CXB3590 https://www.youtube.com/watch?v=rk2Pfy45WmY Er zijn ook kant en klare diy kits beschikbaar http://www.cutter.com.au/proddetail.php?prod=cut2900 Als je niet technisch bent zijn er enkele fabrikanten die de de lampen verkopen maar in Europa is er buiten Budmaster niemand aanwezig dacht ik. Je hebt Tasty LED in de states als je het kant en klaar wilt. http://www.budmaster.co.uk/budmaster-cob-x-with-citiled-the-light-engine.html Budmaster heeft een vet design maar zeeeer prijzig. je kan elke component (voeding/fan/lamp) individueel verwijderen en opsturen indien nodig. Of later je lampen upgraden (Op een BUDMASTER II kon je bij een oude XG de lampen swappen naar een nieuwe GOD bv)
  3. Ik gebruik deze van Ebay UK, kosten wel 30. Luchtpomp met UK stekker is incl, maar ik gebruik één zware pomp voor meerdere emmers.
  4. Yoo, Belg, 35, Antwerpen, Dus dit gaat men nieuwe hobby worden. Ik rook al circa 8 jaar zo goed als elke avond, sinds men whiplash eigenlijk. Eerst op pijnstillers gezeten maar teveel bijwerkingen. Verder Al veel geëxperimenteerd met olie, zalf & roken op diverse manieren maar kweken altijd als ver-van-mijn-bed-show ervaren. Dat vond ik net een brug te ver, maar kwaliteit in de coffeeshops is ver te zoeken tegenwoordig. Online(Deep web) ben ik ook al enkele malen afgeript Om een lang verhaal kort te maken, wat je zelf doe je beter ;-)
  5. Yoo, Belg, 35, Antwerpen, Dus dit gaat men nieuwe hobby worden. Ik rook al circa 8 jaar zo goed als elke avond, sinds men whiplash eigenlijk. Eerst op pijnstillers gezeten maar teveel bijwerkingen. Verder Al veel geëxperimenteerd met olie, zalf & roken op diverse manieren maar kweken altijd als ver-van-mijn-bed-show ervaren. Dat vond ik net een brug te ver, maar kwaliteit in de coffeeshops is ver te zoeken tegenwoordig. Online(Deep web) ben ik ook al enkele malen afgeript Om een lang verhaal kort te maken, wat je zelf doe je beter ;-)
  6. Yoo, Belg, 35, Antwerpen, Dus dit gaat men nieuwe hobby worden. Ik rook al circa 8 jaar zo goed als elke avond, sinds men whiplash eigenlijk. Eerst op pijnstillers gezeten maar teveel bijwerkingen. Verder Al veel geëxperimenteerd met olie, zalf & roken op diverse manieren maar kweken altijd als ver-van-mijn-bed-show ervaren. Dat vond ik net een brug te ver, maar kwaliteit in de coffeeshops is ver te zoeken tegenwoordig. Online(Deep web) ben ik ook al enkele malen afgeript Om een lang verhaal kort te maken, wat je zelf doe je beter ;-)
  7. Hydrodude

    LED First Grow

×
×
  • Create New...