Jump to content

jand

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jand

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ik had het helaas te druk met mijn werk.. waardoor het was uitgelopen.. maar iedereen bedankt voor het mee denken. helaas geen antwoord gekregen waarop ik had gehoopt
  2. einde van deze maand ga ik op vakantie voor 2 weken. ik heb amnesia haze van soma. ze staan op dit moment al 5 weken zichtbare bloei. maar de enige goede opties zijn dus.. bluemats of iemand die water wilt geven. maar als je minder licht geeft. kunnen ze toch nooit meer in de groei schieten ?
  3. kan je ook nog uitleggen waarom ? ik moet vanaf nu nog 6 a 7 weken. als ik 10 uur licht doe en 14 uur donker. kom ik dan ik de buurt of is 6/18 een betere aanpak..
  4. hallo, ik ga op vakantie, maar de planten moeten nog 2 a 3 weken. mijn idee is om de afzuiger laag te zetten en dan de lamp uit laten. dit is voor een periode van 2 weken lang. gaat dit goed komen of.. ? alvast bedankt 🙂
  5. jand

    Blad probleem

  6. Ze zijn helaas niet te koop bij sannie.. Dan maar bij soma
  7. Hallo, Ik had van de zomer nyc diesel bij greenhouse gehaald. In mijn beleving de aller lekkerste joint ooit. Smaakte heel zoet, maar hun verkopen helemaal geen nyc diesel als zaadjes. Ik denk dat het wss van soma is. Wie weet er wat meer 😀 ?
  8. De rede waarom ik denk een andere lamp nodig heb. Is omdat ik een 600 watt ir lamp heb en die heeft refelctie aan de bovenkant, maar ik heb ook een ajust wing. Die word dus niet optimal benut naar mijn idee.
  9. Oke bedankt! Dat ga ik vanavond even bekijken, maar waarom 2 verschillen ? Is 230v niet gewoon thuis en 400v krachtstroom of is het anders ?
  10. Hallo, Ik wil een nieuwe lamp kopen, maar er zijn 2 keuzes tussen 230v of 400v. Welke past bij mij ? Ik heb een evsa en een davin schakelklok. Alvast bedankt
  11. Bedankt voor het weg halen van de twijfels
  12. Hallo, Ik ben bezig met holy grail kush van dna. De fem. versie, maar ik denk ballen te zien. Kan iemand mij advies geven ?
  13. Hallo, Ik ben sinds kort begonnen met het kweken. Ben er altijd met veel plezier mee bezig. Veel opgezocht, maar nog niet altijd zeker van de zaak. Dus veel avontuur 😎
×
×
  • Create New...