Jump to content

Baws1990

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Baws1990

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoi, vraagjeIk heb 7 zaadjes voor € 61,50 euro gekocht (afghan kush special) dat zijn vrouwelijke zaadjes toch? of heb ik een kans dat er ook mannetjes tussen zitten ?
  2. Hallo, Ik wil vanavond wat zaadjes bestellen voor in mijn tuin. Ik vraag me af welke zaadjes het beste zijn voor deze tijd van het jaar? Het liefst zet ik 5 potten met afgani of haze. Wat voor mij het belangrijkst is dat het een sterke wietje word waar je lekker stoned van kan worden. Een andere vraag is wat ik allemaal moet kopen dat de plantjes het sterkst worden groeistimulatie bijv. Ik heb aarde in tuin, maar heb ook grote potten, wat raden jullie me aan ? Ik dank jullie alvast! ps; niet boos worden om spelfouten
  3. Thanks voor de reactie @DonRoberto Ik heb wat potten, maar ik heb ook plaats om het in de grond te doen. Als ik het in de grond doe worden ze groter heb ik me laten vertellen, maar is de kwaliteit dan minder ? En wat moet ik allemaal kopen voor groei stimulatie etc ? Dank alvast!
  4. Bedankt voor alle snelle reacties Ik zal straks eerst wat zaadjes bestellen voor mijn buiten plantjes. Welk soort zaadjes raden jullie me aan ? Belangrijkst voor mij is dat het een sterke wiet word waar je lekker stoned van kan worden. indoor kweken kan ik nog wel even mee wachten heeft geen haast, buitenplantjes weer wel.
  5. Hallo, Als eerst zal ik me voorstellen, ik ben Baws1990, 25 jaar en woon ergens in het noorden van het land. Ik ben lid geworden van het forum om de kweekverslagen en feedback. Ik heb zelf weinig tot geen ervaring met kweken maar zou graag een kleine kweek in me kamer willen plaatsen/opzetten? Ik heb beetje rondgekeken op internet en denk dat het, het makkelijkst is om een complete kweek-kast te kopen. Mijn voorkeur gaat uit naar bubble of k2 omdat ik dat mooie compacte wiet vind en het al jaren rook. Ook wil ik nog plantjes voor in de tuin, alleen weet ik niet of ik daar te laat mee ben. Ik kan helaas geen stekjes krijgen minimale afname is meestal 30steks, dus ik zou het met zaadjes moeten doen. Is dat nog mogelijk in deze tijd van het jaar? ps; niet boos worden om spelfouten. mvg Baws
×
×
  • Create New...