Jump to content

Stonedisland1

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Stonedisland1

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ik heb laatste een cake gemaakt van 600 gr knipafval. op 300 gr boter, de cake was zo sterk dat 2 van men vrienden ging huilen een schopte een raam in en de ander gooiden zen telefoon kapot. HAHA
  2. Ph geef je op basis van medium niet plant. hoe bedoel je dat ? wat voor ph moet je geven op aarde dan ? iedereen zegt hier haze neemt de meeste voedingstoffen op met een ph, van 5,8
  3. he ben je direct vanaf het begin dat je je stekjes had , met het geven van canna terra/vega en rhitzotonic ? zoniet vanaf welke dag dan wel ? en waarom hou je de ph op 5.0 voor haze is het het beste op 5.8 dacht ik .. ?
  4. zonder ph meter geen rhizotonic ? op het schema staat van rhizotonic 10-30 op 10l. dus dan zou ik in 18 ml op 10l moeten doen ?
  5. dus als ik het goed begrijp. moet ik eerst het min aanhouden dan de ec en ph weten dan zo nodig op bouwen met naar de gewenste ph en ec ?
  6. ik gebruik de grond van carra tenna is een licht bemest substraat. ik heb daarbij ook rhizotonic van canna terra en terra vega/flores , boost en pk 13,14. op het schema staat dat ik rihzotonic en en canna vega de eerste week moet toevoegen. dus moet ik ze dan direct bij het in potten zetten met die voeding water geven. ps. ik lees ook veel forums maar vindt het antwoord niet dus doe ik het maar zo.. gr. jeffa
  7. als ik mijn stekjes heb gekocht moet ik ze dan direct water met voeding geven en hoevaak moet je stekjes water geven, 1 x in de 3 dagen ?
  8. oke maar mijn vraag is moet ik het gewoon berekenen op wat ik van de canna nodig ben voor op 400 l en van rhizo tonic ook op 400. schudden die variabelen daar niet door in de war ?
  9. als je voedingsvat aanmaakt , er staat bijv. terra vega 10/30 en rhizotonic 40. hoe moet je dit mengen ? gewoon de hoeveelheid terra en rhizo in het vat en dan het water er in doen ? of eerst je vat vol laten lopen met water ? ik heb een vat van 400 l .
  10. oke dankjewel , als het misgaat heb je dan je hele plantje verpest of valt dat mee ?
  11. hallo allemaal, ik ben hier bij iemand die aan het kweken is maar hij spreekt geen nederlands dus snap niet helemaal wat die doet. hij telt de stekjes staan 14 dagen. hij knipt de onderste 2 takjes eraf. waarom doet hij dit?
×
×
  • Create New...