Jump to content

Chocomuncher

Members
  • Content Count

    150
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

16 Positief

About Chocomuncher

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 04/01/1984

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Korte update. Het einde is in zicht en het ziet er alvast smakelijk uit. Eén plant gaat iets eerder klaar zijn dan de andere, zoals ik het nu bekijk. Gaat een lekker paffertje worden dit!
  2. Haha mooi verwoord Macerror. Ik denk dat het wel goed komt in het tentje. Wat betreft de spaarlampjes is nog geen slecht idee inderdaad. Moet t allemaal nog eens even gaan bekijken, want mijn droogtentje wil ik gaan gebruiken voor voorgroeien. Moet dus sowieso nog op lampenjacht, misschien pik ik er wel gelijk een paar bloeiers bij uit.
  3. Te veel of te weinig water zal het niet zijn, de planten zijn verder namelijk kerngezond. Het bloeit er flink op los nu en het gaat al een stuk beter dan de vorige. Heb hier een pak meer vertrouwen in als ik het zo bekijk. Het is puur die lichtbron wat de strek veroorzaakt. Ik kom niet aan mijn oppervlakte met deze enkele lamp maar ik roei met de riemen die ik heb haha. Volgende keer nog wat langer voorgroeien in kleinere potten, zodat die lamp nog langer laag kan blijven.
  4. Manmanman, wat kan een mens voor zijn kiezen krijgen in een korte tijd. Maar goed, de plantjes doen het nog, ook al is het niet zoals gehoopt. Alvast excuses voor de LED foto's, deze planten kan ik uiteraard niet uit de tent halen om een foto te maken. Op dag 22 van de groei heb ik ze over gepot in grotere potten. Tot aan de lob blaadjes, zoals de tip hierboven. Echter moest de lamp weer omhoog vanwege het te belichten oppervlak dus de rek schoot er alweer snel in. Die 18 liter potten zijn nog best groot Dit is de rek van 25 Juli tot 2 Augustus dus dat zegt alweer genoeg haha. Aangezien ik toch wilde gaan scroggen, het rek er maar ingelegd en hopen op het beste. Ik ben aan het buigen gegaan met het volgende als resultaat. Na deze periode ben ik echt even druk geweest met andere dingen dan fotootjes maken van plantjes. Ik had het liever ook anders gezien maar helaas. Momenteel zit ik op dag 65 waarvan 21 dagen bloei. Ik heb niet heel de tent vol laten groeien aangezien die lamp toch maar weinig stralingshoek heeft en ik toch de lamp er nog redelijk dicht op wilde houden. Bij de volgende kweek komt er in ieder geval een lamp bij, want dit werkt niet. Of mijn tent is te groot, of mijn lamp is te zwak. Ik ga voor de tweede optie, denk ik zomaar Al met al is het dus geen scrog zoals scrog bedoelt is maar het mooie van die planten is dat het toch wel weer omhoog groeit haha. Het gaat sowieso al meer opbrengen dan mijn vorige kweekje dus daar houd ik mij maar aan vast. Ben erg benieuwd hoe dit nog verder uitpakt! Ziet er lachwekkend uit maar het groeit en het bloeit, dat is het belangrijkste. Cheers, have a nice one!
  5. Gaat best lekker volgens mij. Momenteel dagje 14 in de aarde en de lamp er dichter op werpt zijn vruchten af. Het gaat een pak voorspoediger dan de AFjes. Ik denk dat ik ze volgend weekend in de grote 18 liter potten zet. Weinig klachten van deze kant. Cheers!
  6. Haha, ja het is erg zat idd. Waar we eerst nog voorop in liepen lopen we nu ver in achter. Niet alleen Spanje maar Amerika gaat ook goed los moet ik zeggen. Wat betreft de wierie, ben ik benieuwd wat ie doet. Houd de lamp op ca. 20cm afstand zolang als dat het gaat. Als ze overgepot zijn, zal hij sowieso al iets verder er vanaf moeten. Stralingshoek van die lamp is echt belabbert dus even aankijken hoe het gaat. Thanks voor de tips!
  7. Die eigenaar van die smartshop in Valencia zei al zoiets ja. Hij sprak zelfs Nederlands Altijd handig. Hoop dat deze kweek wat beter verloopt. Enige waar ik nog niet helemaal uit is het ideale overschakelpunt van groei naar bloei maar tijd zal het leren.
  8. Na het fiasco in de tent met de autoflower van Heavy Weight Seeds wil ik nu even wat anders gaan proberen Ik heb in Maart uit Spanje 6 Ragnarok zaadjes van Valhalla Seeds uit Spanje meegenomen. De bedoeling is dat ik er 3 ga scroggen, aangezien ze nogal vrij groot kunnen worden. 2 van de 3 ontkiemde na een dag en na 2 dagen konden deze gepoot worden. 1 van de 3 kiemde niet snel genoeg naar mijn zin en om achterstand te voorkomen heb ik er nog 1 in de vochtige watten gelegd, welke na 2 dagen pootklaar was Door ze in voorgroeipotjes te zetten, kan ik de lamp er lekker dicht op zetten. Ik hoop dat dit het strekken een beetje vermindert. De eerste dagen strekte ze best hard maar nu ze naar het licht gegroeid zijn, groeien ze mooi de breedte in. Na een dag stonden er 2 boven de grond en na 7 dagen staan ze allemaal lekker prompt boven de grond. Dit gaat al een stuk voorspoediger dan de vorige kweek. Toen duurde het al enkele dagen voordat de eerste boven de grond uit kwam. Vandaag in de hitte nog even actief bezig geweest onder het motto: 'Beter goed gejat dan slecht verzonnen.' Ik hoop dat deze kweek wat voorspoediger gaat. Leren heb ik sowieso gedaan de vorige kweek dus gewoon mak aan met de voeding en dan komt alles goed. Cheers!
  9. Thanks Heribei, volgende kweek ga ik wat meer naar de planten proberen te luisteren. Daar is nu eenmaal wat ervaring voor nodig en er is idd het een en ander niet lekker gegaan met de voeding. Ik gebruik voor de volgende kweek ook nog geen wortelstimulator ofzo, ik laat ze gewoon hun ding doen met afgezuurd water. Hij smaakt zeker goed Wietefras. Daar is geen klagen over, het had iets meer mogen zijn maar in ieder geval kwam er wat te roken vanaf, Ik zal voor de volgende kweek een nieuw topic aan gaan maken.
  10. 64 gram droog is het geworden haha. Maar goed, geen herma, geen ellende en goed te roken. Enige wat ik kan zeggen is, volgende keer beter. De Valhalla Ragnarok zijn al boven de grond in voorgroeipotjes met de lamp er een cm of 20 vanaf. Dit ging al een stuk voorspoediger dan de AF kweek. Ik zal op dag 7 hier weer een wekelijks verslag van proberen te maken. Thanks voor de tips, hits en input all. Cheers!
  11. Tja, wat moet je er van zeggen haha. Het houd niet over maar ben in ieder geval niet voor niets bezig geweest. Heb er wat te roken vanaf dus hij is iig niet mislukt. Je moet ergens beginnen dus hopen dat de volgende beter gaat. Klein Turbo Budje. De vollere plantjes. 1 x TB en 1 x 2F2V Volgende kweekje staat op de planning. Valhalla Ragnarok op light mix in 18 liter potten. Deze wil ik gaan scroggen in mijn tentje dus ben erg benieuwd wat deze planten gaan doen. Buiten worden ze namelijk vrij groot dus even aankijken wat ze doen.
  12. Chocomuncher

    Eerste grow

    4 x Heavy Weight 2 vast 2 fast 4 x Heavy Weight Turbo Bud
  13. Heb de zaden al liggen, dus dat komt best goed. Het is gelukkig nog maar 1 plant. De rest wordt wel wat meer maar die moeten nog even. Staan 2 zware tussen, die beginnen al aardig te leunen.
  14. Truckstop quickie! xD Bent ik weer. Update in de growroom. Ik heb een klein kweektentje aangeschaft voor het drogen en om evt later in voor te groeien. Gaat allemaal niet echt vooruit hier. Ik heb gisteren een 2 Fast 2 Vast neergehaald. Ik heb het niet gewogen en denk geeneens dat ik dat ga doen haha. Wat een droevige bedoeling Het ziet er wel potent uit en ruikt ook erg lekker, dat is dan een schrale troost. Begin van de bloei heb ik deze drastisch gesnoeid om eens te vergelijken wat er gebeurt. Resultaat is dus niet echt fantastisch haha. Er staan nog planten in die er wat zwaarder uit zien en deze mogen ook nog wel even.
×
×
  • Create New...