Jump to content

whitesmoke

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About whitesmoke

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Oke tnks voor het advies Dan geef ik vanaf nu alleen afgezuurd water, gelukkig heb ik het nog maar 1x gedaan dat zal vast niet teveel effect hebben toch?
  2. Ja, of moet je wel gewoon ph- blijfen geven, totdat je ze gaat knippen?. Ik dacht dat spoelen met gewoon water was
  3. Ik zit met de ph op 5.9 en met de ec op 1.7, . Ze staan de 10de 60 dagen in bloei, Ik ben gister begonnen met water geven zonder ph- en zonder voeding bij de pinaeple chunck, de haze zal ik nog wat langer voeding geven omdat deze langer zal staan.
  4. Geen reacties is een goed teken of ?? Er z n een aantal toppen die helemaal doorbuigen, deze heb ik verstevigd met baboestokken. En het ondersteblad begint geel te worden en wat slap te hangen is dit normaal?
  5. Laat je ouders goed inlichten over wiet, laat ze bv eens kijken naar de docu culture high, misschien dat ze op die manier een andere denkwijze er over hebben. Het heeft mij bij me ouders ook zeker geholpen, als je ouders je wiet verbieden dan moeten ze je alchol al helemaal verbieden eigelijk. Succes er mee
  6. nog maar eens een paar fotos. voor zo ver ik kan beoordelen gaat alle wel zijn gangetje. temp 19/28 lv 35/55 geef 1,2 liter water per dag, en denk er over om de pineaple chunk volgende week te beginnen te spoelen.
  7. Help... Ik heb een herma er tussen zitten heb "het" helemaal nagekeken en ben 5 balletjes tegengekomen, deze verwijderd en na de tijd het balletje los gehaald en er zaten banaantjes in. Gelukkig waren ze allemaal nog heel maar nu is mijn vraag wat is nu het beste? De betreffende balletes verwijderen, de tak waar ze aan zitten, of de hele plant dr uit?
  8. maar een paar foto's gemaakt gister met het licht uit fijn weekend allen!
  9. Hallo.... Wie kan mij helpen? Ik gebruik voeding van sulfos gold Dit is a+b+c Als ik het goed zeg is c een bloeistimulator. Is het beter om hier nog andere middelen bij te gebruiken zoals pk 13/14 ... Of een ander middel. Ik heb wel op de site van sulfos zelf gekeken maar hun verkopen verder niets . Tnks alvast en light 'm up
×
×
  • Create New...