Jump to content

LaMotaahi

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LaMotaahi

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. beter 1 klein 5v relais gebruiken om een groter relais te schakelen dan? kan je de lampen niet 1per 1 laten opstarten? de nieuwe controllers van dimlux en gavita hebben toch ook geen relais, en daar kan je meer dan 50 lampen mee schakelen. omdat de lampen niet tegelijk opstarten. heb ik het mis of is dit ook mogelijk met arduino?
  2. kan je ook geen 1 lamp per relais van 10A schakelen?
  3. an je mij een link geven voor de ec en ph sensoren? ph kan ik vinden maar geen ec. alvast bedankt, Mota k
  4. kan je mij mischien de overeenstemmende nrs met de temperatuur doormailen aub? dit zal me heel wat tijd besparen. peace
  5. Duidelijker kan ik het niet maken. Ga het er zoiezo afknippen in een potje en dan kan ik later het stuifmeel eventueel gebruiken om hem dan toch uit het hok te bestuiven en dan terug te zetten in het hok.
  6. LaMotaahi

    La Mota Mia

    hoi allemaal, hiesiaer de foto's van men opzet. bloeikamer:-2x600 vsa met adjust a wing kappen -1500afzuig en 500 inlaat -20xamnesia bio + 8 amnesia hydro DWC1x orangebudx(gevonden zaadje) -temp licht aan 27, uit 23 groeikamer:-1x600 esva dimlux dimable :-150 afzuig met cooltube over lamp :-20xamnesia 1x stek orangebudx, 2x supersilver haze, 3x channel+ en 2x opium( gekregen in shop maastricht) deze kweek is slecht gegaan ivm bewatering. waarvoor mijn dank aan wf. sinds ik een tensio meter heb gaat het stukken beter.
  7. Hier misschien duidelijker te zien?
  8. Uit een gevonden zaadje is een mooie (dame) ze heeft 1 mannelijke bloem tot hiertoe, een twee tal weken. Dit is normaal gezien een gelukkig toeval:) vrouwelijk zaad. Maar heb geen appart hok, buiten mijn groeihok. Is er een manier ze te buiten het hok te bestuiven en dan terug zetten, of gewoon het mannelijke eraf knippen? Of helemaal buiten kegelen en geen risico nemen? Het zaadje komt uit orangebud, en zo te zien is de kruising met een sativa : Deze foto is van een week geleden, vanavond als het licht aan is zal ik updaten. Alvast bedankt, LaMotaahi
×
×
  • Create New...