Jump to content

Weeddeew

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Weeddeew

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

310 profile views
  1. Bedankt voor jullie reacties! @plantformer, bedankt voor je reactie. Deze is inmiddels met dan aan Scirocco goed aangesloten . @dries_grower, mij lamp staat op ongeveer 70-75 cm van het gewas. Ik maak uit je reactie op dat ik beter even enkel over kan gaan op water dan? Hoor graag van jullie !
  2. Goedeavond! Plantjes bij een maat van me staan nu zo'n 2 weken op 18-6 en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Op de blaadjes van sommige plantjes is er wat vergeling te zien, andere zijn weer wat gekruld. Wat is jullie algemene indruk? Hebben jullie tips? Ze krijgen 3x per week wortelstimulator, 2x groei en 1x calgel per week van het merk biogreen. 11liter potten en heb 1x 600 watt aanstaan. Temp rond de 25, lv 50 met de lamp aan. Alvast bedankt voor jullie adviezen!
  3. Super bedankt scirocco, heb het gedaan zoals je beschreven hebt
  4. Heb de foto's openbaar gezet (bedankt voor de tip ) Hoor graag van jullie !
  5. Heb wat fotootjes geĆ¼pload
  6. Bedankt voor de snelle reactie Scirocco, wel zo handig om wat foto's te posten inderdaad Ben erg benieuwd en wederom bedankt!
  7. Goedenacht, Ik wil mijn mari a1 aan sluiten maar kom er niet helemaal uit welk draadje waar moet komen te zitten. Spullen: MARI A1 trafo 600Watt lamp Zoals ik het nu heb aangesloten houd ik mijn aarde draadjes over. Weten jullie waar ik een schema zou kunnen vinden of kunnen jullie mij uitleggen hoe dit aan moet worden gesloten 🤔..? Alvast enorm bedankt voor jullie hulp!
  8. Goedeavond, Ik wil me hierbij even voorstellen, kijk al enige tijd met veel plezier op dit forum rond. Ben bezig mijn tentje op te zetten 1.50x1.50 met 2x600w voor mijn eerste kweek. Groetjess !
×
×
  • Create New...