Jump to content

BigR

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BigR

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Ik heb nog niks anders gedaan dan beperkt water geven zo'n 175 cc per 11 liter pot aarde en de situatie is stabiel. Niks erger geworden, vermoed zelf dat ik iets te enthousiast ben geweest met biobizz icm water geven, denk iets teveel bij elkaar. Ook omdat ik nog geen eitjes of kruipende dingen zirt onder mijn 60 x en 200 x vergrotende microscoop moet ik wel voor 99 % concluderrn dat dat het is voor deze beginnener.
  2. Voor mijn gevoel is het ook ontstaan in een periode dat ik de watergift had verhoogt om extra voeding te bufferen in het medium (aarde) om zo de laatste weken alleen water te geven om de nieuwe plant schoon te spoelen. De bloemen beginnen licht bruin te worden en ik denk dat de dames nog max 2 weken staan voordat ik ze omhak. Wat is het beste om te doen nu. Medium afdekken en is het nog verstandig om neem olie door het water te mengen of alleen het medium afdekken en beperkt wster geven en zo het einde halen? Alvast bedankt Ohw , en kan ik de aarde nog gebruiken voor een nieuwe ronde og alles vervangen en het hok zwaar reinigen?
  3. BigR

    Blad probleem

    Blad probleem
  4. Thanx hollands hope, perfecte omschrijving. Nu hopen dat het meevalt
  5. Nou, schiet mij maar lek over hoe ik een foto moet uploaden met mijn mobiel. Het lukt niet. Heb al bij de help onderwerpen gekeken en ook geen succes. Iemand een handige how to hiervoor?
  6. Sinds kort zie ik een lichte vlekjes verschijnen op de bladeren. De dames krijgen gewoon kraanwater, staan op aarde en krijgen 1 a 2 keer per week voeding (biobizz) ph en ec onbekend. 1 x per dag 2 liter water verdeeld over 9 dames, vorige week heb ik wel dubbel water en dubbel voeding gegeven als boost. De dames zitten nu in week 6/7 bloei.ik wil graag een foto uploaden maar moet nog ff uitzoeken hoe. Alvast bedankt voor de reactie. Ps. Heb de bladeren al met microscoop bekeken en zie geen beestjes (volgens mij)
×
×
  • Create New...