Jump to content

Clandestien

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Clandestien

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Olla, ben ik weer ( en eh... ik ben geen kerel hoor, van dat andere geslacht :-D ) Enniewee, is ook niet belangrijk. Ik heb dat wat ik dacht dat het toprot was weggeflikkert en de rest laten drogen. Ik ga zo de boel knippen en in glazen bocalen stoppen. Als er nog toprot in zou zitten dan was de hele boel ondertussen toch al helemaal besmet? Bij mij stinkt het niet en ziet het er volgens mij prima uit. Beetje bruin maar dat lijkt me normaal. ( op internet iet het er ook zo uit) Dus mn vraag: gaat toprot door als je het laat drogen? Dan moet het toch helemaal verrot zijn en ruiken? Zal zo nog wel ff foto's maken
  2. Hmm ja ik zit in frankrijk, maar het is echt erg vochtig geweest... zou een kas helpen voor de volgende keer? En daar dan eerder een vuilniszak overheen gooien om hem sneller in bloei te krijgen? Moet wel zeggen dat dit zo onwijs macro is, ik zie op de foto echt veel meer kleur, met het blote oog zie ik niet eens bruin langs de stam, maar echt alleen groen hij hangt al een week te drogen nu... zou ik anders deze in de vriezer kunnen gooien en dan verwerken tot olie?
  3. is hier iets rot van? Want de bloemetjes zitten van deze echt nog vast. Ik heb wel gezien nu hoe rot eruit ziet, en bij mij is het een bruin-grijze fluffy waas. maar die zie ik niet met het blote oog hier, maar ik ben absoluut leek en vraag het liever hier nog ff thanks!!
  4. Clandestien

    rot of niet?

    rot of niet?
  5. ok, gister bezig geweest de rot eruit te halen. Als dat echt alleen in de top van de top zit, moet je dan die hele top weggooien of kun je het onderste nog wel gebruiken? Ik doe het in plastic in de vriezer, gaat de schimmel dood las ik ergens op internet. Ga ik er daarna wel gelijk olie van maken. Oja, moet ik nog een kapje voor mn mond? Is het gevaarlijk als ik met die rot bezig ben? Ik had gister na het knippen helemaal een beetje high gevoel, wel lekker totdat ik me besefte dat het misschien gevaarlijk is die rot... haha stressss
  6. Ok, ik heb de grootste top dr ff uitgeknipt en er waren, niet echt superduidelijk zichtbaar, wel wat softere bruine plekken die je er makkelijk uit kan trekken, dus ik neem aan dat dat het is. Nog een vraag dan: kan ik dan nu het beste alle toppen checken? Of kan ik hem nu op zn kop verder laten drogen en pas over een week alles naar kleinere takken verknippen en de rot eruit halen? Ik heb niet van die pluizige spinnewebben, het zit ook niet overal. En laatste vraag: ik ga er olie van maken, medicinale wietolie, dus het zal waarschijnlijk niet gerookt worden. Maar dat dan ook nog uit? Want wat doet die rot dan verder? Bij het maken van wietolie wordt de hele handel in de alcohol gemixt om de thc en cbd eruit te trekken en dan verwarm je de alcohol zodat je alleen de olie overhoudt. Dus mocht er nou nog een klein beetje van dat rit inzitten, is het dan gevaarlijk? Of echt onbruikbaar? en bedankt voor alle tips nu al!
  7. o help toprot? Eh geen idee wat dat is, en hoe herken ik dat? Ik zie geen schimmel op de plant ( hangt trouwens nu te drogen) maar moet ik dat eruit knippen en ff apart houden?
  8. :-) ok ok ik voelde me al een beetje ongemakkelijk, maar allo allo. ik zit vlak bij Parijs, net op t platteland zeg maar. Was dus wel beetje spannend om hier een plant in een pot te hebben maar had ook geen zin om hem helemaal weg te stoppen. Ik heb hem wel uit het zicht gehouden, en de postbode liep een keer gewoon de tuin in en die keek er niet eens naar. Net als mn NLse vrienden, herkende de plant niet eens :-D
  9. als jullie er last van hebben geef dan ff een tip hoe ik die titel kan veranderen
  10. Dit is de tweede keer dat ik een buitenkweek doe dus ik ben compleet beginner. De Royal Highness heb ik in een grote pot met potgrond gekweekt en ik was denk ik wat laat begonnen. Een paar dagen geleden wilde ik hier advies vragen maar ik kon niet gelijk posten. Ik heb toen maar geoogst maar wil toch graag nog even jullie mening. Hier een foto van de toppen van dichtbij. Ik heb "last" van zwarte bladen rondom de top, is dat erg? Ook zijn de trichomes zeker nog niet bruin, maar hier las ik weer dat je naar de haartjes moest kijken of die bruin waren. Het is dus een medicinale wietplant en de bedoeling is dat ik er olie van maak, maar ik laat hem wel drogen en ga ook curen zodat er ook een gedeelte gerookt kan worden. Graag jullie mening! ( en even een test of ik begrijp hoe je de fotos moet plaatsen!) http://gallery.wietf...8583_174750.jpg top van dichtbij https://www.wietforum.nl/uploads/gallery/album_18583/gallery_45443_18583_228932.jpg o wacht hier is de bb code:
  11. Ok maar ik weet niet hoe ik een topic titel moet veranderen sorry. ( als je een tip hebt...) Maar hoezo niet handig want mijn post heeft toch werkelijk niets met de gebeurtenissen van Parijs te maken? Ik ken mensen die vrienden zijn verloren mijn mijn man was op die avond in Parijs op 500m afstand waardoor ik flink in de zenuwen zat, maar dan is toch niet ineens alles uit frankrijk of parijs kwetsend voor mensen in NL?
  12. Clandestien

    Clandestiense buitenteelt

    Clandestiense buitenteelt
  13. ah, even zoeken en gevonden! Foto's komen eraan :-)
  14. Elleu, Zal me even voorstellen, ben Clandestien uit Frankrijk en ik heb mijn tweede buitenkweek net geoogst. Ik wilde er even een vraag over stellen maar het aanmelden kostte een paar dagen dus ik heb hem op gevoel toch maar omgehakt ( ja hij was flink) en nu hangt ie in de kelder te drogen. Ik heb er nog wel wat vragen over maar ik moet nu weg en kon zo snel niet vinden hoe je foto's moet plaatsen. Moet dat via een ander fotouploadsite? Enniewee, 5 jaar geleden ook een buitenkweek gedaan, eigenlijk voor een vriendin die veel blowde en op ons huis kwam passen en ik vond het hele proces zo leuk dat ik het nu nog eens heb geproobeerd met een royal highness medi weed zaadje
×
×
  • Create New...