Jump to content

Halvegare

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Halvegare

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Oke, eind november echt klaar. Betekend dit dat ik niets zal oogsten, of is het wel mogelijk er iets af te halen wanneer ik eerder oogst?
  2. Ik moet zeggen dat de plant smorgens niet echt nat is. Nu hebben we nog niet echt ochtenddauw gehad. Ik kijk het nog even aan. Wil zsm oogsten dus ik post de komende weken een aantal updates met foto's, aangezien ik geen idee heb wanneer het op z'n vroegs gedaan kan worden. Ik hoef geen maximale opbrengst. Als ik maar iets van resultaat zie. @poldergrower Ik heb het stekje van een kennis; er werd gezegd dat het amnesia is. Ik heb geen idee. Staat nu een dikke week/2 weken in bloei. Wederom bedankt.
  3. Bedankt voor de snelle reactie poldergrower! Ik zal rustig aandoen met de voeding en geregeld wat regenwater geven. Ik hoop niet dat er de komende weken nachtvorst aan komt! hoelang denk je ongeveer dat ik hem nog moet laten bloeien?
  4. Goeiedag, Halvegare hier, Totale newbie die info zoekt over outdoor. heb zelf 1 haze in volle grond staan. Ciao!
  5. Hallo, Als experiment heb ik een haze stekje in de volle grond gezet. Ik heb hem midden juli in de volle grond gezet (is denk ik te laat geweest) Verder heb ik hem Alga Grow gegeven als voeding in de groei periode. Ben nu begonnen met Algra Bloom in de bloeiperiode. Het heeft vorige week erg veel geregend, daarom heb ik een kastje eromheen gezet, om eventueel toprot te voorkomen. Nu beginnen in mijn 'hoofdtop' een aantal bladeren geel uit te slaan. Wat is hiervan de oorzaak? Te weinig licht? te weinig warmte? Ik kan denk ik nog lang niet oogsten, dus wil niet dat het mislukt door de kast o.i.d. Ik hoor van jullie! M.v.g, Halvegare.
×
×
  • Create New...