Jump to content

Roltrap

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Roltrap

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Overijssel
  1. Ik wil er niet meer geld aan uitgeven, dus koop ik denk ik de SON-I 70w alleen is deze 2200k is dit erg aangezien het qua getal niet veel scheelt maar misschien is dit in praktijk anders?
  2. Ziet er strak uit, ben zelf niet zo technisch dus kan je daar niet verder mee helpen maar ik ga je kweekjes zeker volgen laat maar horen als je weet wat je erin gaat zetten
  3. Album maken, fotos toevoegen, afbeelding link kopieren en plakken in de pop up als je op het icoontje van de foto met boom klikt. Van internet kan je gewoon rechterklik ---> afbeelding URL kopieren en dan icoont etc. Succes! album maken: ouwesjonni --> mijn instellingen --> (naast instellingen staat) gallery --> create a new album
  4. Ik heb de philips son t pia plus 70 watt, bij de product beschrijving staat external ignitor, dit betekent waarschijnlijk dat ie er niet in zit :') Retourtje en niet meer over praten of zijn er nog oplossingen? Ik dacht trouwens geen ontsteker nodig te hebben omdat ergens stond dat son-I lampen die niet nodig hadden, SON-T dus wel
  5. Zou je kunnen uitleggen wat niet klopt (zelfs als dit alles is) en hoe ik het dan wel moet aansluiten, de ignitor is niet nodig maar dat wist je dan zelf ook wel waarschijnlijk. Ik ben overduidelijk geen elektricien. Keep it simple! bij voorbaat heel veel dank
  6. Hoi, heb ik eindelijk mn vsa binnen, heeft het 3 'poorten' eerst even vaag maar toen bedacht ik mij dat het misschien zo moet? Hier maakt het dus wel uit hoe de stekker in het stop contact wordt gestoken. De vsa in kwestie. Mijn vraag, klopt dit?
  7. Roltrap

    Lampen

  8. Lamp nog iets naar benededen gedaan, hangt nu op niveau van blaadjes, kan al verschil zien in vergelijking van vanochtend 7 uur. Werkt dus al beter!
  9. Spaarlamp eruit gehaald en in mn kap gedraaid, kon geen manier vinden om m horizontaal op te hangen. Foto is donker omdat ik op de lamp focus, anders was de hele foto wit.
  10. Ben ik weer! 20 watt bouwlamp van paps gevonden, werkt misschien tijdelijk beter? Ben er vrij zeker van dat het 6500k is, misschien dat als ik een pica plaats waarop ie aanstaat dat mensen dit kunnen bevestigen?
  11. Dankuwel meneer Jansen
  12. Is dit een goede? voor de son t pia 70 watter link
  13. Hmm, een kweek verslag ga ik sowieso maken (school gedeelte van dit project) dus misschien kan ik daar dan hier wel een beginnetje mee maken. Bedankt voor de tip!
  14. Haha begint te lijken op een professionele kweek
×
×
  • Create New...