Jump to content

Opmonnie

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Opmonnie

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Als ik hem niet had geknakt dan had hij niet meer in de serre kunnrn staan. Ik zat idd te denken een aan soort draadhekwerk die de gemeente ook gebruikt. Zou kippengaas effectiever zijn dan het draadhekwerk?
  2. goedemiddag medekwekers! Mijn serre kan mijn plant niet meer binnenhouden. In eerste instantie heb ik mijn plant al een paar goeie knikken in de stam en grote zijtakken gegeven maar nog steeds wilt hij naar buiten groeien. Ik heb een tijdje geleden 3 touwen gespannen zodat ik de takken in de goede richting kan sturen (naar rechts). Doordat ze zo graag naar buiten krijg ik het probleem dat ik mijn serre moeilijk dicht kan doen wanneer er bv niemand thuis is. Ik zat zelf al te denken aan een plastic hek op de hoogte van de touwen te hangen, hopelijk hebben jullie nog ideetjes waar ik mee wat kan peace :vape:
  3. Zouden ze zo überhaupt mooi gaan bloeien?
  4. Ik heb mijn plantjes 20 april naar binnen gehaald ivm de kou, ik heb ze verder laten groeien onder mijn dakraam. Zal ik ze al weer buiten in de serre zetten of beter nog even wachten?
  5. Ik heb het inmiddels al geknipt hehe alleen laat ik de kleine toppen eraan, dit kan wel of niet?
  6. Ik heb woensdag al even een takje eraf gehaald om alvast te laten drogen. Wat vinden jullie? Was deze al klaar voor de knip? en kan ik de rest van de plant er ook af halen of nog even laten staan met risico op toprot? :spliff:
  7. Hij staat al vanaf april maar vanaf augustus verduisterd.. Ga hem nog even laten staan hehe
  8. Mijn caramellaplant staat al 5/6 weken in de bloei en hij is (bijna) klaar. alleen zit ik te twijfelen om hem nog een weekje te laten staan zodat de kleine topjes van onder nog iets kunnen groeien.. Wat denken jullie? Hij is 1m40 en staat al vanaf april verder heb ik nooit groeimiddelen gebruikt dus alleen potgrond en water.
  9. mijn naam is paul en na een halfjaartje gluren ga ik me toch maar eens aanmelden, kweek nu 2 buitenkweek en 1 guerilla. 1 plant is (bijna) klaar (althans dat denk ik, post hem vandaag nog)
  10. Opmonnie

    Guerilla

    Geplaats achter een sporthal hopend dat er wat af kwam..
×
×
  • Create New...