Jump to content

guusje

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About guusje

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoi, IK heb in het begin van de kweek veel te veel (100 keer te veel, las de label verkeerd) voeding van bio nova gegeven, de planten waren nog gewoon ok en daarna 2.5 maand niets meer gegeven. Maar ik vraag me af wat de gevolgen of lichamelijke symptomen kunnen zijn als je wiet rookt waar nog restante van voeding inzit? Ik heb ze niet gespoeld ofzo, ze leken nog heel gezond.
  2. Thnx voor de reacties!, die ene heeft gelukkig geen toprot en ik hoop dat ze het ook niet oploopt van die andere, doe stond ook net onder het daklek. Dus ik denk dat ik ze nog een week laat staan of hoeveel langer zou optimaal zijn schatten jullie?
  3. Hoi, Dit is mijn eerste kweekje, het gaat hier over 2 autoflowers en ze zijn 11 weken oud, ze zijn gekiemd op 25 juni. De ene heeft top rot gehad dus die staat er in een hoekje wat zielig bij want ik heb alle takken die aangetast waren eraf geknipt. Ze staan allemaal in een tomatenkas (deze is een keer stuk gegaan en is toen gaan lekken). Mijn excuus voor de slechte kwaliteit foto's, ik hoop dat er nog wat van te zien valt. (op een of andere manier doet de BBCode het niet dus ik plaats even een link.) Ik twijfel over wanneer ze klaar zijn, dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Qua effect zou ik er graag ontspannen en slaperig van willen worden. Link naar m'n album: http://www.wietforum...rs-11weken-oud/ De bovenste rij in m'n album is de Auto Alpujarrena. Plantje nummer 1 (degene die toprot heeft/gehad): http://gallery.wietf...9110_282366.jpg http://gallery.wietf...9110_346194.jpg http://gallery.wietf...9110_300601.jpg http://gallery.wietf...9110_217656.jpg http://gallery.wietf...9110_592237.jpg En plantje 2 (Auto Alpujarrena): http://gallery.wietf...9110_246547.jpg http://gallery.wietf...9110_394421.jpg http://gallery.wietf...9110_825963.jpg http://gallery.wietf..._19110_1026.jpg http://gallery.wietf...9110_618578.jpg
  4. guusje

    guusje's autoflowers 11weken oud

    autoflowers gekiemd op 25 juni. plant 1. geen id welk ras, plant 2. is een Auto Alpujarrena.
  5. Nee, buiten helaas! Gaat heel moeilijk worden, dan wel onmogelijk. Maar het is maar een probeersel en dan weet ik het volgend kweekje hoe het niet moet.. :-S
  6. Zag vandaag dat er 1 plantje geknakt was.. jammer, was wel het gratis zaadje, dat dan weer wel. Het plantje was ook wat gestrekt doordat ik hem wat dagen binnen had laten staan na het ontkiemen. Nog 2 in de "race". Zodra ik achter de pc kan zal ik kijken of dat het lukt met de foto's. Ze zijn echt superklein maar oh zo schattig. Gaat niet veel van afkomen als ze het überhaupt overleven maar dat vindt ik niet erg. Ik heb besloten dat ik geen speciaal licht ga kopen, maar ga wachten tot de lente tot ik weer een kweekje ga proberen. Ik wou liever niet een binnen kweekje starten. (Ivm stroomverbruik, stank, etc, en ben bang betrapt te worden). Ik ga van de week een kweektentje aanschaffen zodat ze nog wel wat beschut staan. Weet iemand of een kweektentje die uv bestendig is nadelig is? Lijkt mij dat het alleen betekend dat de stof zelf niet beschadigd door de zon maar de plantjes nog wel genoeg licht krijgen? Snacht gaan ze dan naar binnen en als het overdag te koud wordt gaan ze voor het raam op het zuiden. Ondertussen veel gaan lezen lijkt me wel zo nuttig.. @CristalClear : veel succes! Ga je er een verslagje van maken? Laat anders weten hoe het er mee gaat, ben heel nieuwsgierig. Waar en hoe en wanneer ga jij ze neerzetten? @Meneer Jansen, het zijn Anubus Auto seeds van Pyramide.
  7. Hey, Bedankt voor de reacties! Ik weet niet zo goed hoe ik foto's moet plaatsen. De plantjes staan in kleinere bloempotjes (met gaatjes )en die kleinere potjes staan weer in de grote pot (Sorry zei emmer, bedoelde pot, is voor niets anders gebruikt)(ook met gaatjes aan de onderkant). Mijn idee hier achter was om de plantjes te beschermen zodat ze niet opgegeten worden of te nat worden. Maar zoals ik het begrijp geeft dat niet zo veel, die folie gaat er dus af!. Ik hoef ook geen supergrote opbrengst te hebben, doe het meer voor de lol maar als er niets op zou komen zou ik ook wel weer zonde vinden van het geld. Dus buiten laten tot zolang het weer het toe laat en dan naar binnen achter het raam? Evt. Met spaarlampen erboven (2700 k)? Zou het nu verstandig zijn om een kweektentje te kopen? Zo eentje die voor tomaten zijn gemaakt voor zolang ze buiten staan? (ook voor de buren want heb veel inkijk)
  8. Hoi, Ik ben zo dom geweest om eerst mijn 3 autoflower te ontkiemen en daarna pas informatie op te zoeken. Nu kom ik er dus achter dat ik veeeel te laat ben met een buitenkweekje! Mijn plantjes zijn sinds 5 dagen ontkiemd en staan sinds 3 dagen buiten, in een emmer met folie er over zodat ze niet nat worden, als het droog is gaat de folie eraf. Snachts staan ze binnen. Is er nog een manier om de plantjes toch nog te redden en ze buiten te laten staan zonder een speciale lamp aan te schaffen? Ze doen het nu nog goed maar dat gaat misschien niet meer lang duren? Alle tips zijn welkom!
  9. Hoi, Mijn naam is Guusje en ik lees nu ongeveer een week mee hier op het forum. Ik ben pas begonnen met mijn zaadjes te ontkiemen en dit is mijn eerste kweekje. Nog genoeg te leren!
×
×
  • Create New...