Jump to content

greenapple

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About greenapple

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Als ik eerlijk moet zijn zijn de kosten niet echt het probleem, ik ga liever voor iets kwalitetievers dat veiliger is en langer mee gaat. Een all in one switchbox is leuk, maar ik wil dat de afzuiging rustig gecontrolleerd word op zijn laagste standen mogelijk en om dit te behalen acht ik dat er een goede frequentie controller nodig is. Die dimlux lampen zien er inderdaad ook prima uit en ook gewoon nog verkrijgbaar in NL.
  2. Een softbox of iso-max 1500m3? Die iso-max kan makkelijk hangen in het bovenste gedeelte, maar weinig mensen gebruiken het al zijn de mensen die ze gebruiken wel positief er over. Softbox zal waarschijnlijk toch de net iets stillere oplossing zijn?
  3. De TD fans werden me aangeraden als stilste oplossing binnen in de kast die g-tools kan bieden maar ik lees hier op het forum dat het stiller gaat zijn met een softbox. De filters zouden samen met de TD fans passen in het verhoogde gedeelte. Ook zijn er weinig reviews te vinden ove deze TD fans. Ik geloof dat de Pro 600e gewoon dimbaar is naar 400w dus ik snap je advies qua dimmable even niet? Als het daadwerkelijk stiller is met een softbox buiten de kast dan is dat een serieus te overwegen goedkopere oplossing. De beste positie voor de afzuiging zal dan aan het midden van de bovenkant zijn lijkt me?
  4. Qua fan zul je gelijk hebben, maar het is minder mooi weg te werken dan een oplossing binnen de kast. En de master controller dat is meer iets voor de totale controle van de verlichting en ook gewoon leuk. Ik ga even goed nadenken over de fan oplossing, bedankt voor je reply.
  5. Hallo mede forum gebruikers, Ik ben van plan om een nieuwe kast in te richten om mezelf te voorzien van het nederlandse goud wat niet meer te betalen is als je het moet kopen in de coffeeshop. Het oog ligt op de volgende setup: G-Tools 1200 Kast 3x S&P fan TD-350/125 (2x uitlaat 1x inlaat) 360 m3 1x Fancontroller Uniteck 2,5A 1x Smscom Hybrid Controller Pro 4A EU 2x 800m3 filter 2x Gavita Pro 600e met master controller. Wat vinden jullie van deze setup? Zouden jullie nog iets veranderen?
  6. Goedendag, Even voorstellen dan maar, ik ben een wiet gebruiker die op zoek is naar andere wegen om aan mijn behoeftes te voldoen. Het plan is om voor eigen gebruik iets te gaan kweken, maar meer hierover zul je terugvinden in mijn andere toekomstige topics. Bedankt voor het lezen!
×
×
  • Create New...