Jump to content

Kweek-duo

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kweek-duo

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja klopt. Daarna wil ik ze verpotten grotere potten. Als ik een afzuiger aanschaf van 750m3 is dat dan weer teveel of is dat gewoon mogelijk?
  2. Hoe kan je checken hoeveel m3 je afzuiger doet met de volgende cijfers: 230 vac 50hz 80w 0.35A Iemand?
  3. Beste forumlezers, Wij willen gaan starten met onze eerste kweek. Omdat het onze eerste kweek zal zijn doen we het rustig aan en is dit de setting: Afmetingen hok: 1.20x1.00x1.80 Lamp: Philips Son-t-plus green light 400W / Hamerslagkap /trafo Afzuiger: met koolstoffilter: 100m3 Afmetingen bak: 70cm x 70cm Luchtbevochter: Nog niet aangeschaft (Dacht zelf aan een simpele bij de hornbach) Ventilator: 12 inch Na langdurige studie op dit forum hebben we besloten om zelf zaadjes te ontkiemen. We gaan White Widow gefeminiseerde zaden bestellen, zodra deze zijn ontkiemt zijn wil ik deze in een 3.5l pot met lightmix potten. We gaan starten met 4 plantjes. Uiteraard roept elke stap die we zetten heel veel vragen op. Gelukkig is dit forum er om ons wegwijs te maken. We willen graag ons kweekverslag met foto's hier plaatsen en hopen dat er lezers zijn die ons af en toe tips kunnen geven en aan wie wij vragen kunnen stellen. Hoe is deze setting? Alvast bedankt!!
  4. Beste forumlezers, Wij willen gaan starten met onze eerste kweek. Omdat het onze eerste kweek zal zijn doen we het rustig aan en is dit de setting: Afmetingen hok: 1.20x1.00x1.80 Lamp: Philips Son-t-plus green light 400W / Hamerslagkap /trafo Afzuiger: met koolstoffilter: 100m3 Afmetingen bak: 70cm x 70cm Luchtbevochter: Nog niet aangeschaft (Dacht zelf aan een simpele bij de hornbach) Ventilator: 12 inch Na langdurige studie op dit forum hebben we besloten om zelf zaadjes te ontkiemen. We gaan White Widow gefeminiseerde zaden bestellen, zodra deze zijn ontkiemt zijn wil ik deze in een 3.5l pot met lightmix potten. We gaan starten met 4 plantjes. Uiteraard roept elke stap die we zetten heel veel vragen op. Gelukkig is dit forum er om ons wegwijs te maken. We willen graag ons kweekverslag met foto's hier plaatsen en hopen dat er lezers zijn die ons af en toe tips kunnen geven en aan wie wij vragen kunnen stellen. Hoe is deze setting? Alvast bedankt!!
×
×
  • Create New...