Jump to content

makker

Members
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About makker

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Mammoth lijkt mij idd een stuk slimmer. Voorgroeie met tneon/tcl zoals scirocco al zegt.
  2. Nie om het een of ander maar volges mij hebbe die Homeboxes een losse bodem En da es niet echt lichtdicht.
  3. Lampen uitdoen, fotos maken en dan weer aanzetten natuurlijk
  4. Das kloote joh, ik heb alles geprobeer maar t hielp allemaal nie best. De melk stinkt als de tyfus maar icm met buitelicht ging dat wel maa vrij veel werk. Zuiveringzout doorheen hielp al beter, maar je blijft sproeien en is niet echt goe voor de bloemies. Ik hat deze als laaste redmiddel maar ben dr niet aan toegekomen om te teste maar zou ik nu als eerste kieze: http://www.eetbare-tuin.info/bio-groenten/knoflookthee-knoflookgier-meeldauw-schimmel-roestziekte/index.html http://www.rollingstoned.nl/tip-plant-knoflook-tegen-spint-en-trips/ Dus: 1. knoflook (niet getest maar heb nu me voorkeur, zie links bove) 2. melk 0% vet (verhoudinge 1-10 tot 1-5, 1 deel melk 4 tot 9 dele water) 3. bitterzout (1 theelepel in 4 liter water)
  5. T hang te drogen, duurt nog een dag of 10. Of ik het ga gebruiken wee ik nie. Heb de planten met vanalles behandeld (melk, h2o2) vanwege die @#$! schimmels. (en mijn briljante kweektechnieken ). Wat er vanaf kwam was, ehh ... niet heel best. Maar das gewoon, eerste kweek, eerste ronde.
  6. Bedankt peepols, Nou kheb ze omgehakt hoor, t hangt nu te drogen. De helft verloren aan toprot, da was weer jammer. Maar positief blijven, ik heb ook de helft over gehouden
  7. Ze hebbe de eerste paar weken niets extras nodig, de potgrond bied voldoende. Dan hoop ik dat je lamp wat warmte afgeeft, want die trekt zo snel weg, zeker nu de winter eraan komt. volges mij dient dat tussen de 21-28 te liggen. dat kom door de kou, kouwe lucht kan minder vocht opnemen dan warme, dus de temp moet omhoog dan verdwijnen die lv schommelingen.
  8. Wat voor scrognet/rek ga je gebruiken? of heb je zelf iets gebouwd ?
  9. Heb niemand een idee hoe lang nog ? Want snappen doe ik t nog nie
  10. Peepols, Na een paar maande gehobby ben ik aangekome op dag 47 van de bloeiperoide. Hier een paar plaatjes van de trichomen voorzover t kon. Ze zijn geadverteerd met 8 weken, maar ik kan t zelf nog niet echt zien .. maar dat kan ook aan de fotos ligge. Advies zeer welkom
  11. makker

    Oogst?n

  12. Volges mij is het geen toprot, kheb wel van die bruine blaadjes maar geen grijze schimmel. (wel witte maar da is meeldauw)
  13. makker

    niegoedzo

  14. Nee balkon, heb de post ff aangepast met bovenin wat meer info, maar ze hebben een paar nachtjes binnen gestaan omdat het echt te koud werd op het balkon. Misschien had ik dat achteraf beter nie kunnen doen.
×
×
  • Create New...