Jump to content

Luppo

New Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Luppo

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja ik heb het rapport ook gelezen en er staat in dat op bijna alle monsters pesticiden zijn aangetroffen. Dat erin staat dat het ongevaarlijk is, dat zijn pas leugens. Bij welke brand dan ook, altijd zegt de overheid geen gevaar voor de volksgezondheid. Pure volksverlakkerij, dat jullie daarin trappen. Het rapport is gebaseerd op metingen in 2015, waarschijnlijk zal het nu erger zijn omdat het verbod op teelt het gebruik van "gewasbeschermingsmiddelen" in de hand werkt. De uitspraak van Elzinga vind ik helemaal niet idioot, giftige stoffen in je longen lijkt mij veel gevoeliger dan in je maagzuur maar ik ben geen arts, bovendien een 5,5 op scheikunde vind ik helemaal zo slecht nog niet.
  2. Wat een belachelijk domme uitspraken over definitie van gif, kan zo in Monsanto reclame. Volgens jou bestaat er dus helemaal geen gif als je het maar genoeg verdund........????? Ik ben het dus helemaal met Doede eens en niet met Wernard, hoezeer ik die ook respecteer vanwege z'n mooie werk. Zelfde discussie als over biologische voeding, accepteer je dat producent gif gebruikt of niet. Laat ik allereerst stellen dat de overheid verantwoordelijk is voor het gebruik van pecticiden op wietplanten. Door dit beleid is de teelt in handen gekomen van figuren die enkel gaan voor de winst en het niet zo nauw nemen met gezondheidsrisico van de gebruikers. Dit kwam in de docu Foute shit duidelijk naar voren en de reportage uit Colorado liet zien hoe het anders en beter kan. Ik vond het dan ook wel een goede docu van Kockelman. Dat het uitgezonden werd door Kro/Ncrv zegt niet zoveel, ook de docu Nederwiet was bij hen te zien. Het argument " de weg vrij maken voor Bedrocan " vind ik niet zo sterk, onmogelijk dat zij voor alle shops gaan kweken. Het wordt wel link als zij het exclusieve leveringsrecht krijgen om uit Amerika geïmporteerde wiet te verhandelen. Laat de shophouder zelf beslissen bij wie hij inkoopt als zijn leveranciers maar onder controle staan. De uitspraak van Wernard dat honderdduizenden mensen nu zijn voor gelogen ben ik het niet mee eens. Het is gewoon waar, op de meeste wiet zitten pecticiden al kun je discussiëren hoe erg welke hoeveelheid is. Ik ga voor zonder zoals in Colorado, wordt je betrapt, einde verhaal vergunning kwijt. Daar werkt dat goed dus kan het hier ook. De bewering van Hazekamp (toepasselijke naam) over mogelijke bijverschijnselen vind ik zeer realistisch. Steeds meer deskundigen vermoeden dat chemische toevoegingen aan ons voedsel veroorzaker zijn van vooral druk gedrag van jonge kinderen. Gelukkig kunnen we die helpen met goeie wietolie want canabis is het medicijn van de toekomst. Tip aan de overheid: geef iedere natuurvoedingswinkel het recht er een klein canabis verkooppunt bij te hebben. Er zijn zoveel raakvlakken met voeding dat het waarschijnlijk bij hen in goede handen is.
  3. Ja dat mag duidelijk zijn. En goed van en voor je dat je met die onzin onder een straf uitkomt, maar in werkelijkheid is dat verhaal over glas en gif en de grootste leugen "biologisch" een sprookje. Zoals Paracelsus 500jaar geleden al zei: Dosis sola facit venenum Dwz, iets is pas gif in een overschreidende schadelijke hoeveelheid. Wat dus zeer zelden het geval is. Gif is ook niet per definitie chemisch, en biologische middelen kunnen ook giftig zijn. In bio producten zitten vaak meer zware metalen die in mindere hoeveelheden al giftig zijn. Ipv Wernard een andere bril aan te bevelen, suggereer ik dat je beter zelf eerst je oogkleppen af doet. Ik betwijfel nog steeds of je het onderzoek wel hebt gelezen.
×
×
  • Create New...