Jump to content

classic

Members
  • Content Count

    173
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About classic

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Netherlands
  1. Erg gaaf haha met een zaadje tussen je wiet vandaan! Ik volg! Ziet er trouwens goed uit allemaal!
  2. Maak gerust eens foto's van je toppie die je denkt te willen oogsten.
  3. Ik zou ook voor keuze twee gaan, maar houd er rekening mee dat het flink gaat meuren!
  4. @Goedemorgen Als je twijfelt tussen 1 en 2 x 600 watt, kun je het beste de davin dv 12 nemen. Is maximaal 2 x 600 watt, maar je kunt bijvoorbeeld ook 1 x 600 en een ventilator o.i.d. aansluiten (voorbeeld). Groetjes!
  5. Ziet er goed uit, heb je met knippen nog plekjes gezien waarvan je dacht die kunnen misschien nog wat langer? Je zou evt nog een foto kunnen plaatsen van je andere toppen.
  6. Hoe lang staat ze al in de bloei? Zo afgaande op deze foto mag ze nog wel wat weekjes, probeer even een foto van de zijkant te maken. En doe de trichome check
  7. Ik heb geen idee over hoe en wat met de tent maar ik zag dat je ph en ec meter nog moet aanschaffen. En onderaan vertel je dat je bij sannies een voedings set hebt gezien, bij het kweken volgens sannies way heb je volgens mij geen ph en ec gedoe nodig omdat alles afgestemd is op kraanwater. Mocht je met andere voeding willen voeden is ph en ec meter waarschijnlijk wel handig. Mocht je voor spullen van sannies gaan is het starters pakket een leuke set als je ook zaadjes nodig hebt. Wel even goed opletten hoeveel buffertabs en zaadjes je nodig hebt (waarschijnlijk moet je wat extra bestellen). Als ik jou was zou ik ook nog even veel verslagen lezen over hoe mensen kweken op sannies way en met welke aarde enz. Succes!
  8. Welkom! Een kweekverslag is altijd leuk om te lezen / volgen. Maakt niet uit of er veel of weinig vanaf komt. Misschien loop je tijdens je kweek wel tegen problemen aan die je weer in een verslag zou kunnen zetten en waar we in de toekomst ook weer gebruik van kunnen maken! Maar natuurlijk is die keuze aan jezelf, maar als het aan ons ligt mag er best een verslag komen. Groetjes en succes!
  9. Twee weken is met dit warme weer naar mijn mening te lang, ligt er natuurlijk wel aan waar je doet drogen. Maar over het algemeen zullen de plekken om te drogen met dit weer ook warmer zijn en dus zal het sneller drogen. Mijn oogst heeft laatst 7 dagen gedroogd en was al gelijk perfect om een jointje mee te draaien. Hoe langer je droogt hoe kleiner je oogst ook gaat worden en te lang drogen kan ook een scherpe smaak geven. Maar om even terug te komen op de vraag van de TS ik zou er zelf nog twee dagen tegen aan gooien en dan in de weckpot stoppen. De weckpot open je toch om de dag en als er nog vocht in mocht zitten zie je dat vanzelf wel aan de binnenkant van de pot en met luchten zal het vocht er met en met wel uitgaan. Ik laat zelf met knippen iets van takje zitten aan de top zodat ik altijd kan controleren of ze al knakken. Succes ermee!
  10. En hoeveel grammetjes heb je overgehouden na het drogen Vincent?
  11. Zo de toppen zijn droog, van de kleine plant misschien wel iets te droog maarja. Resutaat: Grote plant: 25,2 gram Kleine plant: 8,4 gram Afval: 15 gram Middel plant: moet nog geoogst worden Jongste: moet nog geoogst worden Fotokes van de grootste plant: 0 gram 25,2 gram Topjes Groetjes!
  12. classic

    Jack Diesel Express

    Foto's van de Jack Diesel Auto kweek
  13. Soow lekker man!! Die amnees gaat goedddd Heerlijke buitenplanten heb je staan, en je kunt dalijk een garage poort in de schuur gaan bouwen want die deur is veeel te smal haha! Lekker man nog even flink geduld en dan kun je ook lekker gaan genieten van je zelf gekweekte bloemen. Ook grote bladeren trouwens aan je parade paardje, heerlijk!! Succes nog verder en we houden je in de gaten!
  14. Heerlijk topic, zonde van het weer komende tijd inderdaad dammed!! Maar zet m op en ga zo door en voor je het weet valt er wat te smullen
×
×
  • Create New...