Jump to content

Aantjes

Members
  • Content Count

    189
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About Aantjes

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    High till i die
  1. Heb ze in een kweekkastje buiten met van dat groene zeil erover heen laat ik een deel open staan van de rits zodat er nog windcirculatie onder het zeil door kan slaan morgen post ik de fotos !! kun je eens na me andere kweekverslag kijken ? over de Crazy auto bud nu 60 cm graag je advies hij staat al langer in de groei als dat het moet denk ik nu enkele verschijnselen van bloei zie topic http://www.wietforum.nl/topic/121499-crazy-bud-autoflower/page__p__1427967?do=findComment&comment=1427967 Zoiezo geen autoflower. Geduld is een Schone zaak ;p Zodra de eerste haartjes komen gaat het hard.
  2. Lekker naar buiten met dit weer niks voor de venster bank. Buiten krijgen ze veel meer licht zelfs als de zon niet schijnt.
  3. Je moet de foto's met de BB code direct copy/past in je post. Hoef je ze niet aan te klikken. Voor de rest ziet het er netjes uit. Suc6!
  4. Aantjes

    wiet

  5. Rolex og kush en sourkush . Rolex van coffeeshop Rusland. Sour kush van de Green House. 18 PLEURO DE GRAM BEIDEN. Sour kush Rolex OG Kush
  6. Gewoon zo laten en voor de zekerheid alvast een nieuw zaadje ontkiemen. Zorg er wel voor dat het touwtje/draadje niet te straks zit.
  7. Dat is bij mij gelukt ja alleen ging het niet weg het werd er wel minder door. Maar je kan altijd chemisch bewerken
  8. Ik denk meeldauw te zien( weet het bijna zeker). Heb er zelf ook last van gehad hier een maniertje. Je kunt chemisch, biologisch of met melk meeldauw behandelen. Bij chemische middelen wordt aangegeven dat je die tot maximaal 10 dagen voor consumptie mag gebruiken. Biologisch zou ik niet weten. Als je daadwerkelijk meeldauw heb ff wachten op reactie's van anderen. Kan je met 40% melk, 60% water daarmee de plant bespuiten en even in laten trekken. Daarna FF de plant voorzichtig afspoelen. Het werd er wel minder van, maar het is niet weggegaan. En Zwartje puntjes onder de bladeren is bladluis meestal ook weghalen! Greetz aantjes.
  9. Maak is foto's van de onderkant van de bladeren.
  10. Altijd beter je eigen wietje! Weet je tenminste wat er mee gedaan is.
  11. De politie mag alles maar waarschijnlijk heeft een van je buren gebeld. Ik denk dat je thuis blowt en je buren hebben gebeld voor de wietlucht. Althans bij mij kwamen ze omdat mijn buren dachten dat ik planten had. S,Avonds laat met zaklampen 3 man sterk ofdat ze even binnen mochten kijken. Tuurlijk heb ze alleen wel uitgelegd dat ik s'avonds een lekker jointje(1.5 gr haze) rook in de tuin. Daar kunnen ze niks over zeggen hahha. Maar je kan doen wat je wilt meestal krijgt de politie gelijk. Greetz aantjes
  12. Heb je wat foto's voor de Stille genieters? ;D
  13. Het is dat ze bij ons alleen maar silverhaze of amnesia of pp/WW hebben. Anders zou ik er nooit naar toe gaan.
×
×
  • Create New...