Jump to content

wannaroll#2

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About wannaroll#2

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wel ik twijfelde wat over female steeds maar de prijzen zijn supergoed en iedereen gebruikt ze hier wel een soort van, dus was word het van female seeds. Momenteel keek ik even op wietzaadjes.nl en ziet mijn winkelkar er zo uit voor volgend jaar: 4 outdoor grape fruit /female seeds 4 maroc /female seeds 5 guerilla gold / spliff seeds 10 easy sativas/ female deed +6 automazars freebee 105 euro :? Valt denk ik best goed mee, zeker met de 6 freebees erbij Wel raar dat wietzaadjes.nl sommige zaden verkoopt, goedkoper dan de originele webschop van het merk. En dan bedoel ik niet van het huismerk maar hetzelfde merk.
  2. Hah heb dezelde gebruikt maar van 5kg voor 3.5euro in de action. Was er wel tevreden over in tegenstelling tot hun *** slakkenkorrels
  3. Wel ik dacht aan iets zoals guerilla gold spliff heribei sannie (was toch maroc in de plaats) grapefruit easy sativa Ik lees dat velen hier femaleseeds dit jaar testen dus ik ga volgen maar zelf waarschijnlijk voor echte merken zoals spliff enzo. Tenzij dat deze goed uit de test komt want mijn budget is verbeterd t.o.v. dit jaar maar niet spectaculair
  4. Wou wel indrukwekkend van dat scrognet. Het lijkt wel allemaal makkelijk te gaan. Ga je nog werken met scrog buiten of niet genoeg verschil?
  5. Perfecte tijd om te kopen en testen,wie weer is het een goed product.
  6. Klopt klopt, maar er komt zoizo een this is guerilla 2016 en die word gegarandeerd beter! Dat van die spot begrijp ik maar die bijl leek me ook al verwoest en oud dus ik dacht van, voor de rest is\was dit mijn beste spot. Maar ja nu heb ik met de slechte afloop alvast genoeg tijd om alles voor volgend jaar deftig voor TR berijden. 2016 word voor mij: Enkel nog fem. Niet zoveel spots en soorten meer. Bewezen toppers zoals guerilla gold, heribei en easy sativas. En mss nog een paar AF's Ook die maxi rootrainers "moet" ik voor volgend jaar hebben + een verbeterde opplooispade. 2015 is dus blijkbaar niet mijn debuutjaar geworeden!.
  7. Man man man, zulke bomen, je gaat dit jaar voor beste guerilla verslag van wf zeker Sorry voor de "domme" vraag maar die goldrush'kes die iedereen hier plant is dat regulier want ik kan er nergens fem. vinden zonder dat ze gekruisd zijn met andere soorten. En ik wil zeker gold rush maar nooit meer regulier, daarmee.
  8. Ik zat het ook te denken maar anderzijds was het een prachtige spot, jammer maar die ga ik dan mss toch niet meer gebruiken, de minibijl komt wel nog van pas om wat takken die teveel zon nemen van bomen even af te kappen. Dan heb ik toch iets aan al dit werk overgehouden Binnekortk komen er nog wat sfeerfotos van mijn planten (weliswaar zijn de mooiste mannetjes maar ja..)
  9. Wel van de 12 survivers zijn er nog 6 levenden. 1 gigantisch bloeiend mannetje 1groot bloeiend mannetje 1 30cm grote ? 1 30 cm grote? 2 mislukt van 5cm groot en 2 maand oud Ik denk dat ik bij deze kan zeggen dat dit het alvast niet meer gaat worden Volgend jaar VEEL beter veronderstel ik :? PS ik vond op 1 van de spots een gloednieuwe bijl maar ik hed deze maar voor de zekerheid meegenomen voor geen afval te maken of had ik hem beter laten liggen want ik wil die spot volgend jaar ZEKER gebruiken
  10. **** net even op stop *bos* geweest, de +2maand oude plantjes zijn amper 5cm N ziek ik ook dat ze veel te duister stonden en dat de grond was zwaar te zuur is. PS. Jullie voelen was al dat dit hier niet goed meer komt.... Ik heb amper 6 "kansen. M.a.w. als ik nu gewoon nog een paar Reg. Naast elkaar plant, kan ik ze dan niet gewoon nog kweken tot dat ze AF grootte hebben ofzo?
  11. @luff Mooie woorden, en dat van dat half uur niets doen en dan maar naar huis Ik ken het volledig (iets te goed ) @w61 klopt maar jij bent dan ook vermoed ik NEN volwassen vent, want zoals highlife zegt, is dit voor een jongere nogal wat minder vanzelfsprekend. @highlife Daar zit het hem ook, een jongere die evenwandelt in de natuur wordt al direct nagestaart, een oudere = instant een wandelaar.
  12. wannaroll#2

    Html5 ?

    Sry van het hierbij te posten maar wanneer wordt deze verbeterd voor mobiele gebruikers?
  13. Geen idee, ik wou dit jaar een partner omdat ik geen budget en auto had Maar nu heb ik budget van gewoon werk en een auto binnekort, dus twijfel ik. Ik denk dat ik maar beter gewoon alleen verder doe, ondertussen weten er al 2 vrienden van mijn hobby en ik beklaag het me enorm dit verteld te hebben dus toch beter 100% alleen volgend jaar. Dit was trouwens ook een van de moeilijkste kanten aan guerrilla, Ik kan met geen enkele woorden verwoorden hoe k*t het is om de eerste keer In een verlaten veld te staan met een spade en een zak aarde en gewoon uit schrik niet te durven beginnen en uiteindelijk daar gewoon een half uur te staan rond staren, Ondertussen heb ik hier al geen last meer van maar ik heb dan ook al echt gehad dat iemand van wandelaar me volgde naar mijn spot zonder ik het wist en om,2m van mij passeerde zonder me te zien :? Of hoe paranoia je raakt de 1e keer als je je planten gaat bezoeken ( MN eerste spot staat dan ook iets te dicht bij een pad)
  14. @hackthesystem JA, het is pure zever dat ik niet die net niet in een zak kreeg en die legerspade is een van de weinige goeie keuzen want die heeft meer dan verwacht geholpen, Maar vergeet niet dat dit mijn eerste guerilla is en het vanaf nu enkel nog beter kan gaan met de geziene kennis. Zoizo is het voor dit jaar al te laat vermoed ik voor nieuwe plantjes te zaaien en ga ik gewoon nog wat moeite doen om alles weer goed te krijgen!
  15. Wel w61, ik ben eerst en vooral blij dat de vrede terug is want ik las allerhande gescheld i.v.m. weer iemand die zijn topic niet afmaakt, maat ik hoop dat je bij deze weet dat dit geen optie is. Nu ik terugkijk was een van de eerste reacties van jouw of iemand anders van "begin niet met superveel reguleir" Ga voor een klein aantal fem. Enzo. Nu zie ik dat jullie meer dan gelijk hadden! Ook die slakkenkorrels zal ik zeker nu wel eens proberen. Evenals fem. Zaden, maar dit is al een zekerheid, Voor mij is het met reguliere zaden voor ALTIJD gedaan, ik ga gewoon voor echte fem. Zaden. Maar zoals ik al zij, eerst DIT jaar, de schade is groot maar ik ga redden wat er te redden valt!
×
×
  • Create New...