Jump to content

addict

Members
  • Content Count

    264
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About addict

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik heb zo'n goedkope buisfan van 185m3. ik heb m aan als de lamp aangaat, en later in het stadium draait ie constant. Ik heb wel gemerkt dat ik in 't begin een te kleine passieve inlaat had.. daardoor krijg je een onderdruk in je tent.(vacuum) hier houden je planten niet echt van naar mijn mening ivm verdampingsproblemen.. Voor de rest doet ie gewoon wat ie moet doen.. alleen stil is ie niet..
  2. Er staat alweer in: 2x Sweet Afhani Delicious F1 version van sweet seeds. 90/10 % indica/sativa 2x Afghan kush x skunk van World of seeds (medical collection) 100% indica Allebei snelbloeiers en voornamelijk indica dus. Staan inmiddels alweer een weekje. Ben niet van plan hier een verslag van bij te houden... op z'n tijd wel wat foto's.. Ben wel echt te spreken van de Lavender zeg... man wat een spul... hier heb ik nog 3 zaadjes van liggen (waren de goedkoopste ever) dus deze komen zeker nog een keer terug in m'n tentje. Dan zal ik ze wel iets langer laten groeien, want daar ben ik de laatste ronde iets te snel omgegaan naar 12/12. Nu eerst maar weer 'ns afwachten op de nieuwe ronde. Gegroet, Addict!!
  3. De Lavender zusjes: uiteindelijk samen +/- 55 gr. had er al wat van gesnoept natuurlijk.. En de OG Kush auto: +/- 23 gram. Zeer lekker, dus ook al wat van gesnoept...
  4. addict

    2x Lavender + OG kush auto

    2e run. Dit keer 2x fem. lavender + een OG Kush auto.
  5. Alles geknipt.. Opbrengst binnen valt beetje tegen in hoeveelheid.. kwaliteit daarentegen is wel echt killer! De Lavender is mega compact en heeft een ontzettend penetrante geur.. Zal later nog een paar foto's plaatsten..
  6. Hier wat pic's van mijn plantje buiten... Ook wel mooie toppen, maar helaas nog niet klaar.. Big Jack van Greenlabel: Ook mooi, niet?
  7. Het weer heeft de laatste weken inderdaad niet echt meegewerkt... Veel regen, 's nachts tegen het vriespunt, en overdag ook rond de 5 graden is toch te laag.... vandaar ook volgens mij dat de bladeren paars worden. Deze soort heb ik nu voor het eerst... Ben wel tevreden op zich.. mooie volle plant en rot en schimmelbestendig. Ruikt heerlijk. En dat in een super kleine pot.. Hoop alleen dat ze nog een weekje of 2 wat beter weer mag meemaken.
  8. addict

    Buiten 2015

    2015, een mooie zomer... 1x big jack in houten bak..
  9. Hier een Big Jack van Greenlabel: Zou half oktober klaar moeten zijn.. Deze foto's zijn van 18 en 21 oktober.. Nog niet klaar dus, maar ik kan wel stellen dat ze zeer rotbestendig is... nog steeds niets.. Grtz, Addict
  10. Hier weer wat pics.. gaat weer de goede kant op... Te beginnen met de lavender zusjes: En de OG Kush auto (constant op 12/12) Ziet der lekker uit toch?
  11. Hej Don, Als je een mooi snel makkelijk en heftig auto soortje wilt, kijk dan eens of je de royal dwarf van Royal Queen Seeds kunt krijgen.. is echt een prachtig weedje.. Bij m'n laatste run één onder het lampje gehad, en ook al eens buiten een prachtige opbrengst..
  12. Laatste 5 foto's zijn redelijk recent.. Zal snel een update geven van hoe ze er nu bij staan.. Grtz, Addict
  13. Beste medekwekers.. Ik ga weer een klein verslag bijhouden. M'n vorige kweekverslag had ik bij de indoor verslagen gezet, maar dat was een foutje,,, Die kweek is wel geheel gelukt, en ik ben inmiddels alweer redelijk ver met n'n nieuwe run.. Goed,,, Wat heb ik?? Secret Jardin Ds 60x60+Webit 60. Een 100x3w led van marktplaats. Analoge tijdschakelaar. Afzuiging buisventilator met filter, (passieve invoer) Een clipfan. 11ltr potten. Wat staat erin? Momenteel staan er 2 fem. lavenders in welke al even in bloei staan. Daarnaast heb ik er ook nog een og kush auto bijgezet. (eens kijken wat die doet op 12/12) welke ook al in de bloei staat. Beide soortjes zijn van een huismerk. Ik heb een net gespannen, maar absoluut geen ervaring mee.. Verder denk ik dat ik de plantjes iets te vroeg op 12/12 heb gezet, want ze zijn zeer klein, maar staan wel al in de bloei. Ze hebben niet echt de groei spurt gehad waar ik op had gehoopt.. Doordat de kush auto wel een enorme strekking heeft gehad de laatste week/weken, heb ik deze wel moeten "vlechten".. Foto's volgen later,, deze moet ik nog even organiseren..
×
×
  • Create New...