Jump to content

JerryJ

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About JerryJ

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. haha bedankt! Hopen dat het goed komt. Hieronder een paar foto´s van de plantjes.
  2. Bedankt voor je reactie! Ze waren eerst wel normaal, sinds vanmiddag zit er ineens een gaatje in. Heb er net even met een vergrootglas naar gekeken maar geen insecten te bekennen. Hoop dat het dan bij dit ene gaatje blijft!
  3. Hallo, Anderhalve week geleden heb ik 3 Spoetnik #1 zaadjes gekocht en niet veel later laten ontkiemen en na 2 dagen kwamen ze boven de grond. Nu na 7 dagen boven de grond zien ze er goed uit alleen had ik een aantal vraagjes; Ik heb ze per ongeluk in stenen potjes gedaan, hierdoor zou ik niet weten wanneer ik deze moet verpotten omdat er ook geen gaatjes aan de onderkant van de pot zitten en niet weet hoe ver de wortel zich ontwikkeld heeft. Heeft iemand wellicht een indicatie die ik kan aanhouden? Ook heeft 1 lobblad sinds vandaag een gaatje, wat zou dit kunnen zijn? Hieronder een paar foto´s. Alvast bedankt!
  4. Zo´n vermoeden had ik al jammer genoeg.. Wat zou het kunnen zijn?
  5. Beste lezers, Mijn naam is JerryJ en ben dit jaar voor het eerst bezig met mijn eigen wietplantjes. Ik lees al een jaar lang op dit forum om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Omdat ik dacht dat mijn ouders het niet goed vonden dat ik planten zou nemen heb ik het nooit echt doorgezet. Een paar weken geleden zaadjes gekocht en wat blijkt, me ouders vinden het zelfs grappig. Het zijn 3x Spoetnik #1 zaadjes en 1x Vertigo autoflower zaadje. De 3 spoetnik zaadjes zijn nu precies 1 week boven de grond en volgens mij gaat het ze goed af. Ik heb ze perongeluk wel in stenen potten gezet waarbij ik aan de onderkant niet kan zien of de wortels eruit komen ivm verpotten in een grotere pot. Ik twijfel dus op welk moment ik dit zou moeten doen? Ook had ik een vraagje over de lobblaadjes, bij 1 lobblad zit sinds vandaag een gaatje, hoort dit of is dit een of ander insect? Het gaat trouwens om plantjes voor buiten, momenteel staan ze deels buiten en deels in de vensterbank, afhankelijk van het weer. Ze gaan zoveel mogelijk naar buiten. Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...