Jump to content

Kaiser_Strudel

Members
  • Content Count

    112
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About Kaiser_Strudel

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. hey Mysterio Ik kan de foto's niet openen. Dit komt waarschijnlijk omdat ik geen account heb op dat forum. Anders had ik je graag willen helpen
  2. Oooh ik snap hem Bedankt voor je antwoord ik denk dat het ook een beetje komt doordat er nu nog wat blaadjes uit steken die later opgeslokt worden als de top nog breder wordt.
  3. Die toppen zien er super uit! ik weet niet of ik je hier mee beledig (dat is niet mijn doel in ieder geval ) maar het is dus niet normaal dat er veel blad tussen de top zit?
  4. ik ben redelijk druk geweest met het aanleggen van een goede spot. Ik heb uiteindelijk een redelijk groot gat gegraven ( 2.5x1.5x0.7) en dit gevuld met een bodem van paardenmest en een mix van zand, 600L potgrond, 12.5L plagron supermix, 500gram aptus outdoor mix en 50L perliet. Misschien heb ik iets te veel voeding gebruikt maar ze staan er nu al 3 weken en ik heb nog geen slechte tekens gezien. Ik was ook van plan om deze plek volgend jaar opnieuw te gebruiken zonder nieuwe voeding in de grond te stoppen. ik heb waarschijnlijk er ook veel te veel werk aan besteed maar ik vind het leuk om te doen. 1 juli: ik vond het tijd om ze over te plaatsen. De wortels zagen er goed uit. in de volgend orde: skunk xl skunk xl gold rush gold rush early skunk White Widow 11 juli: 16 juli: ze zien er mooi groen uit en groeien hard door. De bamboe stokken die er bij staan zijn ongeveer 1,5 meter hoog 23 juli: je kan zien dat de goldrush erg hoog is geworden. ik denk dat hij nu ongeveer 170 cm hoog is. Als voorbereiding tegen de storm had ik een breed lint om de stam en stok gebonden. Volgens mij heeft dat het redelijk goed gehouden. ik heb namelijk nog geen schade gezien. Omdat het vandaag niet al te best weer was zou ik morgen nog een paar foto's schieten. ik heb al redelijk wat gelezen over dieven, toppen en van dat soort dingen om de opbrengst te verhogen. ik vroeg me alleen af of dat ook van toepassing is op een buiten plant. Heeft het nog zin en is het nog mogelijk om dit nu te doen? en hoe kan je zien dat de plant gaat bloeien? Bedankt!
  5. @homegrower1967 Ah bedankt. ik heb het uiteindelijk hier besteld: http://tuincentrumholland.com/nl/substraten/3104-agra-perlite-100l.html
  6. 35L lijkt me wel wat klein. Maar ik denk dat de gaten misschien wel wat kleiner kunnen. Scheelt mij ook weer werk
  7. hoi ik ben 2 mei begonnen met mijn eerste buitenkweek. ik heb: Gold Rush Outdoor - Spliff Seeds 2x Skunk XL - Royal Queen Seeds 2x Early Skunk - Sensi Seeds 1x White widow - Huismerk 1x (gratis) ik geeft plagron start-up vloeibare voeding. Ben er op zich wel tevreden mee. 10 mei: ze kwamen ongeveer tegelijk naar boven 21 mei: je kan goed zien dat de White Widow kleiner blijft 28 mei: ik ging hier een weekje op vakantie dus had een soort kas gemaakt met gaas en een plexiglazen plaat 13 juni: 22 juni hier en daar verschijnen wel wat rare vlekken en plekjes. Het lijkt op te zure grond of brandplekken door druppels water. Het rare is dat deze plekken alleen op één plant zitten. Deze plekjes zitten op elke plant: Deze luizen had er netjes met een stokje uit gepulkt. Nu ga ik ze besprayen met netelthee. ik vind ze iets te groot worden voor zo een klein bloempotje. Ik ga vrijdag dus gaten graven van 125L en vullen met een mix van potgrond, zandgrond die er al is, paardenmest (is al uitgedampt), kalk, perliet, plagron super mix en aptus outdoor mix. Ik heb helaas nergens perliet kunnen vinden. Er staan nog meer foto's in het album Alle reacties/tips zijn welkom!
  8. Ze ziet er goed uit. Mooi groen en stevig. Nu hopen op het goede geslacht....
  9. Ik heb precies die beestjes in mijn planten hangen. Het is een soort bladluis. Soms krijgt een volwassen luis vleugels om zich zo te verspreiden naar andere planten ik heb ze voorzichtig met een satéprikker er uit gehaald. Nu check ik elke dag even of er nieuwe bij dit zijn er meestal 1 of 2. Dus je hoeft niet meteen een middeltje te gebruiken.
  10. Wat gebeurt er als je er boven zit als dit mogelijk zou zijn?
  11. Als ze zo met de zon mee draaide zal het zeker een effectieve plant zijn!
  12. Mijn opa vertelde mij altijd dat de ochtend zon de belangrijkste zon is. De plant zou wel groeien maar je zult aan het einde zien welke meer zon heeft gekregen. ik denk dat zon een punt is waar je vrij weinig aan kan doen. Je gaat ze nu namelijk niet meer uitgraven. qua slakken zou ik een pvc ring met kopertape om je plantje zetten anders blijf je strooien met korrels. Succes
  13. Volgens mij wil je aho maken aangezien je alcohol gebruikt ipv butaan edit: verkeerd begrepen sorry
×
×
  • Create New...