Jump to content

wietmanbelgië

Members
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About wietmanbelgië

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Limburg
  1. Hoi, dit is de situatie nu. Ik heb de bloeistand opgezet. Ik geef ook voeding . ik hoop dat ze niet meer te veel groeien
  2. Klein drama. Van mijn mooiste plant is een zijtak geknakt net aan de oksel. Beetje onvoorzichtig geweest. De zijtak komt er niet meer door. Bladeren verdorren al. Plant zal er hopelijk niet teveel hinder van ondervinden.
  3. Je was al te laat. Maar geen erg. Uitgedroogd is de aarde zeker niet. Groetjes.
  4. Hallo. Net terug van Amsterdam. Geweldig daar hé. Dit is dag 20 na panten. Dus laatste keer iets te veel bewaterd (maandagmorgen) Dit is de situatie nu. Best OK denk ik. Tot later
  5. Kleine update Dag 16 na planten. Morgen ga ik 5 dagen naar Amsterdam. Geef 3 grotere dames wat meer water morgen voor ik vertrek, en de kleine een beetje minder tot geen water. Heb ik nog eens gedaan => enkele dagen weggeweest zo vroeg in de kweek. Was verbaasd hoe dames eruit zagen na die 4 dagen. (zeer goed) Dus ik denk dat ze het wel goed houden die dagen dat ik weg ben. Hoe denken jullie erover.
  6. Dit is dag 14 na planten Lamp hang 25 cm hoog. Ze krijgen niet dagelijks water. Net genoeg om grond wat vochtig te houden?
  7. Hoi. Wat moet ik doen. Op het pakje staan dat ze 50 cm hoog kunnen worden. Dit kan in principe in mijn minikast. Ik ga zien hoe ze ontwikkelen. Zal ik er geen 2 toppen om het verschil te zien. Als experiment? Ik ben et nog niet uit. Enig advies?
  8. Dit zijn ze na 12 dagen sinds ik ze in de grond heb geplaatst Dit is het nieuwe plantje 5 dagen na het planten Dit zijn ze alle 4 So far so good?
  9. Dit zijn de dames na 10 dagen nadat ze geplant zijn Het 4de zaadje verwacht ik dat ze vandaag komt piepen Groetjes
  10. Hoi Is niet leuk. Maat de 3 anderen doen het uitstekend. Kleine tegenslag. Maar 'het nieuwtje' zal het goed doen. Duimem maar.
  11. Hoi. Het 4 de zaadje heb ik verwijderd. Kwam niet meer goed denk ik. Snel naar de smartshop gereden en nieuwe zaadjes gekocht. Dadelijk geplant. 7 dagen verschil met de rest. We zullen zien wat er gebeurt.
×
×
  • Create New...