Jump to content

martine67

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About martine67

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Arnhem
  1. Thanks, ja, ik ben er nu ook achter dat die goedkopere vapo's allemaal k*t zijn. Maar nou is er ook een met butaangas als hittebron. Gewoon een aansteker dus. Iemand daar ervaring mee? Ik ga echt wel ff doorsparen voor de betere, ook voor mijn longen dus, maar dan heb ik in de tussentijd wat. En ik ben ook niet zeker of Apollyon R'dam mij me geld terug wil geven of dat ik hem voor een andere kan ruilen. Misschien willen ze alleen het hitte-ding vervangen. Ik heb nog niks van ze gehoord. Maar fijne tips. Top.
  2. Dank! Ik heb een paar zitten bekijken, met filmpjes en die pinnacle pro ziet er goed uit. Inderdaad een uitneembaar reservoir voor droge kruiden, en kennelijk een keramisch opwarmsysteem. Ook de anderen zijn mooi en meer betrouwbaar, denk ik. Nog even verder de verschillen afwegen. Het belangrijkste is inderdaad een stevig verwarmingselement. Zeker als je minimaal 200 euro betaald wil je er wel even mee doen. Hartelijk dank. Meer tips blijven welkom.
  3. Hoi, ik ben een beginnende gebruiker van wiet. Ik rook niet en heb daarom een snoop dogg vapo-pen gekocht. Volgens handleiding gebruikt en binnen 2 weken kapot. Ik denk het gloeispiraal. Het is zo'n dun kwetsbaar dingetje! En schoonmaken moet toch? Intussen een poseidon van airistech gekocht, en die was na 4 x al stuk. En dat zonder schoonmaak! Ook het gloeispiraal, denk ik. Want de andere onderdelen voor olie en wax doen het nog wel erop. Ik gebruik het om pijn te bestrijden. Ik baal nu enorm want 150 euro verder en ik kan niet dampen nu. De pennen teruggestuurd en afwachten wat de shops doen. Maar nu vraag ik me af of er wel goede draagbare vaporisers zijn? Ik wil geen 400 euro uitgeven. 200 is wel de max. Iemand tips?
×
×
  • Create New...