Jump to content

wielewiet

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About wielewiet

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

504 profile views
  1. Ha Podenco, ik weet niet of ik hier nog andere sites mag linken maar volgens deze bron is het mogelijk. Ik heb er ook mn twijfels bij het het lijkt de moeite waard. http://www.rollingstoned.nl/eerder-bloeien-door-lange-donkerperiode/
  2. Bijna 2 weken later de auto cheese is het verst gevorderd in de bloei. Ze is ook erg gestrekt, is lange afstand tussen de internodes nog gezond te noemen? Aan de vele zon afgelopen weken kan het in ieder geval niet liggen. Wellicht is dit echt een binnensoortje. Op de foto moeilijk te zien maar de onderste 4 vertakkingen heb ik naar beneden gebonden zodat ze meer licht vangen. Ik had juist meer strek veracht van de auto haze, terwijl deze juist erg compact is gebleven. Verder ga ik de medical mass in de tuin inderdaad 3 dagen verduisteren zodat ze begin augustus de bloei begint. Dit scheelt minstens 2 weken, wat een groot verschil kan maken! Ik hoop dat het inderdaad lukt, we gaan het zien. Laat wat van je horen! Ik had meer reacties/ tips veracht want ik heb het nodig!
  3. wielewiet

    Juni 2016

    auto haze, auto cheese, auto ak, medical mass
  4. Hallo beste mensen! Kleine update, de auto haze staat in de speciekuip en kan nu eindelijk in de juiste aarde uitgroeien en bloeien. De auto cheese is de oudste plant en staat sinds een paar dagen in bloei. Ik heb hiervoor dezelfde compostmix gemaakt, waar hij erg van smult. Ik heb de aarde zelf gemaakt, om alles low budget te houden. De speciekuip heb ik trouwens ook gratis uit een bouwval container gevist. Vergeet alleen niet de kuip goed te spoelen en onderin gaten te maken voor de drainage(met een laag scherven of hydrokorrels erboven) Mijn doel is te bewijzen dat ook zonder dure vloeibare voeding je harde toppen kan kweken. Ik zeg niet dat het onzin is vloeibare voeding te gebruiken, ik wil alleen laten zien dat er ook goede alternatieven voor zijn. En ik wil kijken welke maat pot nou uiteindelijk beter werkt. auto cheese De medical mass, hiervan ga ik wielolie maken, vanwege het hoge gehalte CBD. Ook wil ik deze begin augustus drie dagen verduisteren om haar vroegtijdig in bloei te forceren. ik denk een interssant experiment. Tips/reacties altijd welkom! Groet
  5. Hallootjes, Daar ben ik weer! Ik ben wat later van start gegaan, deze zomer met een ander gameplan: zaden van RQS 1xAutoCheese 1xMedical Mass - voor wietolie 1xAutoAK 1xAutoHaze Ik ben begonnen met het ontkiemen(6 dagen gelden) van de Cheese en de Mass Als ze groter zijn wil ik ze allebei in de volle grond zetten zodat ze maximaal kunnen groeien. Daarvoor heb ik alvast twee gaten gegraven en met eigen compost(van gft afval en kippenmest) en tuinaarde/zand gemengd. Verhouding 1:2 Nu mogen er veel wormen inkomen. Verder gebruik ik geen vloeibare voeding, ik hoop dat de bio aarde weer zijn magie laat zien zoals vorige zomer. Omdat de Medical geen auto is wil ik, om later toprot te voorkomen, hem in Augustus verduisteren. Ik las dat als je begin augustus de plant drie dagen in het donker zet ze voldoende bloeihormonen aanmaakt om verder niet meer verduisterd te hoeven worden. En dus in de bloei gaat zonder te reveggen. Heeft iemand hier ervaring mee? De andere auto's gaan in potten. Foto's volgen nog. hoor wel van jullie fijne avond!
  6. vooraf: Deze post helaas nooit afgemaakt, niet netjes. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. DE white rhino helaas te lang laten staan waardoor, toppen waren verdord. Uiteindelijk toch 17 gram afgehaald, boter van gemaakt. Geur was houtig/aardachtig/eigenaardig. Indica plus laat oogsten maakte een erg intense body stoned. Zelfs basale handelingen als eten en lopen werden erg moeilijk gemaakt door de plotseling toegenomen zwaartekracht. Goed te gebruiken om helemaal op te gaan in psychedelische muziek. ( bijv. Pink Floyd, The Endless River of Shine on you crazy diamond) Maar plan erna geen uitje, want je komt niet meer van de bank af. Dan de autoflower(Snow Ryder van White Label) Dit was de beste plant, ook met uitstekend weer kunnen (af)bloeien. Heerlijk dikke toppen, en plant slechts gewaterd. Alle voeding zat in de biologische tuinaarde vd eko-plaza. Ga ik vaker gebruiken! Opbrengst droog rond de 110 grammen. Wel klein beetje rot erin gevonden. Fijne hybrid, ruikt citrus achtig. Effect was ook goed gebalanceerd body/mind. Nog steeds wat toppen aan het kuren. Tot slot de Master Kush van Freeseedsonline. Had voor zo'n prijs niet zo'n makkelijk.gezonde plant verwacht. Al ging een erg langzaam(waarschijnlijk mijn fout, teveel lollypop en overpot stress) Daar dan ook niet zoveel van afgehaald. In totaal nog rond de 45. Op de voorgrond de beste plant, erachter de gestresste: Dit jaar ga ik 3 auto diesel haze van Whitelabel neerzetten. In pot en volle grond. Misschien nog scroggen. groet wielewiet
  7. wielewiet

    zomer '15

    outdoor | White Rhino/Snow Ryder/Master Kush
  8. De 2 master kush zaailingen smullen voorzichtig van de zon. Ik gok dat deze bejaarde dame nog 2 weken te gaan heeft Snow Ryder
  9. Mijn potgrond was op en ik wou er niet teveel zand bij doen. In het echt zit er zo'n 16/17 liter in die 20 literpot(je ziet de diepte van de pot niet op de foto) Verder schat ik dat de White Rhino nog ongeveer 1/2 weken moet. De Maser Kush zaden zijn vandaag allebei boven de grond gekomen. foto's volgen nog.
  10. De zon heeft goed haar werk gedaan, de topjes beginnen lekker aan te dikken. Ik geef nog steeds geen bloeivoeding. De Snow Ryder heb ik nu in een 20liter pot gezet, ondanks dat je autoflowers beter niet kan overpotten denk ik toch dat ze aan deze pot en aarde uiteindelijk meer heeft. Verder liggen de Master Kush zaden te ontkiemen in aarde. Het belooft een groene zomer te worden. Fijn weekend!
  11. Ziet er goed uit! Leuk dat je ongeveer dezelfde setup hebt als ik binnen, ik neem tenminste aan dat het 4*20watt(2700k) spaarlampen zijn? Ben erg benieuwd naar je resultaten aangezien ik na het buiten seizoen ook zoiets van plan ben.
  12. Oke, ik heb het eindelijk door. Ik had eerst de link rechtstreeks gekopieerd ipv via het foto knopje.
  13. Bedankt voor jullie tips en belangstelling De foto's heb ik nu aangepast(inderdaad via de afbeelding link), hopelijk is het beter zo. Tot de volgende update!
  14. Eergisteren is de snowryder(AF) bovengekomen, overdag zet ik hem lekker in het zonnetje en s 'nachts mag hij onder 60watt aan spaarlampen. Helaas de fout gemaakt in een te kleine pot te beginnen, kan ik eventueel deze pot in een grotere pot zetten zodat de wortels via de drainage gaten toch meer ruimte kunnen bereiken(of ben ik nu te creatief?) Verder is dit het resultaat van een beginnende LST van een wederom een white rhino zakzaadje(bidden dat dit ook een vrouwtje is): Gister heb ik 3x Master Kush besteld bij freeseedsonline die ik over 2 weken in de volle grond wil zetten. Ik hou het zo goedkoop mogelijk(ik studeer ) Mijn doel is dus met zo min mogelijk complexe middelen(ik geloof niet zo in commerciƫle voedingslijnen enz.) zoveel en zo goed mogelijk te kweken door extra goed gebruik te maken van de simpele huis-tuin en keuken oplossingen. In de grote White Rhino heb ik bijv. alleen kosten gehad aan een paar spaarlampen om hem in het begin een boost te geven(totaal = 7,50) Iemand een idee hoeveel weken hij nog moet? Verder nog verbeteringen/opmerkingen?
  15. Topjes bloeien vrolijk door Het regenwater lijkt haar goed te doen. Kan niet wachten op het resultaat, nu hopen dat de zon een beetje meewerkt.
×
×
  • Create New...