Jump to content

Makaveli

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About Makaveli

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Amsterdam
  1. Hahahaha Jansen, lachen dit. En zal ik zeker ff doen voor ik weg ga, thanks guys!
  2. De bladeren beginnen inmiddels dermate te verkleuren dat ik toch een beetje me twijfels erbij begin te trekken. Ik ben vanaf morgen een week weg richting new york, denken jullie dat dit kwaad kan?
  3. Dank voor jullie reacties, dat neemt in iedergeval weer wat last van mijn schouders af... maar dat haalt niet weg dat ik inderdaad even wat moet verzinnen om ze te beschermen tegen de regen, voor je het weet heb je budrot en dat is al helemaal niet de bedoeling. Maar goed, ga effies kijken voor een passende oplossing nogmaals thanks!
  4. Makaveli

    Oogst

    Hoi lieve mensen, Ik zit met een klein vraagje, gewoon een stukje extra zekerheid.... Meeste van mijn planten zien er als volgt uit, zie foto... kan ik die nu oogsten? Het weer zit totaal niet mee de laatste tijd, zoals jullie zelf ook waarschijnlijk hebben gemerkt is het vreselijk weer voor de plantjes vandaar de paniek er hier een beetje in schiet. Bij voorbaat dank.
  5. De politie heeft woensdag vier verdachten uit Purmerend gepakt voor het leveren van softdrugs aan een coffeeshop in de stad. Ook werden onder meer een auto, ruim 20.000 euro en steekwapens in beslag genomen. Na binnengekomen informatie bleek uit onderzoek dat er regelmatig hoeveelheden softdrugs werden vervoerd vanuit een woning in Purmerend naar een coffeeshop in de stad. Tijdens het onderzoek controleerden agenten een 41-jarige automobilist in Purmerend Zuid. In zijn auto werd een tas vol softdrugs gevonden, waarna hij direct werd aangehouden. Twee woningen in Purmerend Zuid werden daarop ook gecontroleerd. Daar werden grote hoeveelheden hennep en een hennepdroger gevonden. De politie nam daarop een BMW, ruim 20.000 euro, bijna tien kilo hennep, meerdere telefoons en steekwapens in beslag. In de woning werden twee vrouwen van 59 en 66 jaar oud en een 67-jarige man aangehouden. Bron: AT5
  6. Ik schrok al, dacht gaat het bij jou nou zo snel met dit slechte weer?! Ziet er goed uit hoor, hopelijk dit jaar weer!
  7. Nou, heb er niet echt ervaring mee maar wou er paar weken geleden wat bestellen en na alle slechte reacties erover van mensen die hun bestellingen niet binnen kregen heb ik besloten toch maar niet daar te bestellen. Lijkt mij 1 grote oplichtingbende dat. Dus ben bang dat je in jou geval gewoon je geld kwijt bent.
  8. Over het algemeen gaat het in mijn ogen prima, hierbij een tussenstand. Wat ik wel grappig vind om te vertellen is dat de Passion #1 (op de foto rechtsonderin) uitermate snel is gegaan, ik heb deze laten ontkiemen op de 14e, geplant op de 15e, en dit is hoe ze er nu bij staat op de 16e. Echter begrijp ik niet wat er met deze aan de hand is, heel apart blad met aan beide kanten het puntje dat 'dood' is. (Alle planten krijgen identieke behandeling - Strawberry Haze)
  9. Spreekt voor zichzelf toch waarom Nederland dat niet doet, wiet is namelijk gevaarlijk en geen medicijn!!
  10. Ik hoop dat jullie een beetje Engels kunnen. Bron: http://metro.co.uk/2...rnment-5144623/
  11. Haha, of mijn jaren lange ervaring met forums is gewoon top! Lekker georganiseerd houden is altijd fijn
  12. Ja precies, altijd positief blijven denken he! Als het goed is krijg ik morgen de Passion #1 van Dutch Passion binnen
  13. Nooit meer Super Silver Haze, zaadjes leken goed te gaan na het ontkiemen maar toen die in de grond zaten veranderde er niks aan in vergelijking met de AMS en Strawberry Haze. Alle twee de zaadjes vielen gewoon letterlijk van de wortel af en heb ze allebei dus kunnen weg pleuren. Ga er niet vanuit dat het mijn fout is, 4/6 gaan prima, en allemaal identieke behandeling.
×
×
  • Create New...