Jump to content

Juutenjuul

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Juutenjuul

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Haha jezoes stinkt er ook glashard in natuurlijk.... excuses dames en heren! Ik was helemaal hyped om te beginnen was niet voorbereid op geintjes Studieschuld hou ik in de gaten, goeie tip Ik ben erg benieuwd naar de lamp, het is voor mij een test, heb de afgelopen jaren hard gewerkt voor mijn nieuwe hobby! Vraagje: Is er al een topic met gerichte info/tips voor LED groeien? lastig te vinden, zou fijn zijn om info te kunnen wisselen! Btw, helemaal de mist in met deze lamp volgens jullie? Thanks allen!
  2. Supervent ben je urban... ipv even normaal vertellen wat het probleem is gedraag jij je als klein kind.
  3. Hoi, Erg jammer dit, ik bedoel het allemaal goed.. Als ik een uitgebreider welkomsbericht moet schrijven (of iets anders fout doe) hoor ik dat graag. Ik zal het bovenstaande bericht even negeren (behalve dat het heel direct is) en wat extratjes bij typen. Lees het forum al enige tijd en vond het tijd om zelf ook content te gaan maken, waarom word ik hierboven zo fijn verwelkom?? 40x somango zojuist in de bloei gezet onder de lamp, 25 liter potten lekker lang voor laten groeien, ben erg benieuwd naar andere ervaringen met LED! Ik ben zelf een student scheikunde/milieukunde en wil kijken of ik mijn kennis op mijn liefies kan toepassen. Heb nu de keuze gemaakt om met de aptus lijn te werken en zo de verhoudingen NPK en andere bouwstoffen in handen te hebben, naast de basisvoeding die ze krijgen. Nog maals urbangrower, excuses als ik je op de een of andere manier gekwetst heb, niet de bedoeling, zand er over?
  4. Hallo allen, Ik juut en mijn maatje juul hebben de nieuwe budmaster 1200 GOD lamp in ons tentje hangen! Er is nog zo weinig te vinden over het nieuwe LED groeien, dat ik mij toch maar wil gaan mengen op het forum! Groene Groeten en tot spoedig
×
×
  • Create New...