Jump to content

BosTeler

Full member
  • Content Count

    634
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

60 Prima

About BosTeler

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. net resultaat.! volgend jaar heb ik een een streef gewicht 2kg droog. met weinig grote takken erin dus. dus goed geknipt en al. het komt niet aan waaien maar daar kan wel voor gewerkt worden. doet me goed dat mensen die me wiet roken zeer tevreden zijn! eerste kweek zit er veel tijd en liefde in. en dat proeven ze haha. volgend jaar gaan we knallen. wij zijn ingestapt in het slechtste jaar sins tijden. dus ben benieuwd wat 2016 ons allen zal brengen!
  2. er staan hier ook borden dat je na zons ondergang niet meer door de bossen mag lopen..en voor opgaan van de zon ook niet. en het strengste verboden om van de paden af te gaan. maarja dat gebeurt toch wel. gewoon schijt hebben. mensen verwachten dan ook minder snel dat je in de bossen zit.
  3. La Buena Hierba, ik ook! ben benieuwd hoe het volgend jaar loopt. ben nog steeds druk opzoek naar een plek meer in de buurt. waar ik nu woon. zodat ik vaker en makkelijker er heen kan tijdens de oogst. nu was het steeds 30 mins rijden. en in het weekend kon ik me moeilijk laten zien daar van wegen de drukte met wandelaars... maargoed. deze spot is erg goed omdat mensen het er totaal niet verwachten. Met de zaden van Wiet61 moet het wel goed komen. en ik ga toch weer wat outdoor grape's fem seeds neer zetten was een laat soortje dit jaar maar komt wel erg lekkere wiet vanaf. iedereen uit de buurt is er dol op! en ja ik ben ook zwaar besmet met het virus.
  4. jaa heerlijk gevoel. als je weer de grammen gaat wegen! volgend seizoen heb ik een droog net . ja de eerste smaakte al lekker tijdje terug de blueberry cheese! en de outdoor grape vind ik toch het lekkerst. kijk er al naar uit om Wiet61 zn zaden te gebruiken!
  5. heey mede kwekers ik heb een tijd niks van me laten horen. druk met werk en knippen geweest. maar het resultaat mag er wezen! meer dan een halve kilo schoon aan de haak! en dat uit 6 planten! ik ben dik te vreden! volgend jaar beloofd wat! genoeg leuke soortjes van Wiet61 kunnen overnemen! zaden genoeg voor 2016! hier wat laatste foto's dan mag ik zeggen dat ik dit seizoen goed afgesloten heb en veel geleerd heb!
  6. ik heb wel last van een man die 's nachts ff zijn rare oosterse verdedigings sport gaat doen. denkje dat er niemand in het bos is kom je zo'n kerel tegen met een soort van stok. en dan kijken ze je aan zo van wat moet jij hier in het bos. terwijl ik het zelfde dacht natuurlijk:p dus weet dat die kerel ook best in de buurt van me planten komt steeds. en hij vertelde me dat die 3x per week wel in het bos te vinden is s avonds. wordt allemaal weer wat met de voorbereidingen.
  7. klopt ben ik met je eens iedereen heeft er last van, maargoed bij wiet61 staan zn planten er nog mooi vol groen bij halverwege de bloei bij mij waren ze al aan het verdorren en pas dikke haren aan het maken. tuurlijk de plant heeft dan een tekort of een teveel maar ben er nog niet uit wat..
  8. ziet er allemaal nog prima uit ondanks dat we laat zijn dit jaar. mijn laatste planten staan ook nog. alleen staan jou planten er nog mooi vol groen bij. alleen heb je ook wel last van fanleaves die afsterven maar dat is normaal maar mijn dames hebben het niet lekker gehad de laatste periode denk dat ik ze overvoed heb. maargoed daar leren we weer van. volgend jaar ga ik ook knallen heb al 2 planten gehad die droog 60/70 gram opgeleverd hebben. de rest hang nog te drogen of moet nog geoogst worden. maar nu snap ik dat jullie veel meer planten zetten. op guarilla de helft kan je weg knippen. ik zal dit weekend ook weer een update plaatsen. ben telkens te druk met knippen in die paar uurtjes licht die ik maar kan pakken naast me werk.
  9. die kan nog wel ff maakt nog vol op witte haren aan.
  10. ik heb de zelfde tent maar nog nooit geprobeerd erin te kweken. heb een led 300watt lamp liggen en zit te te twijfelen om er een keer in te kweken tent op zn kant en 4 plantjes croggen. maar die dient nu als droog tent voor me buiten wiet.
  11. elke kiem plantje is anders he sommige zijn sterker dan de andere en hebben soms wat langer nodig. dat gele kan iemand anders misschien wel zeggen wat het is. durf ik niet 100% tezeggen.
  12. ziet er prima uit de plantjes. niks op aan te merken. en elk soortje is weer wat anders kwa opbouw. niks om je zorgen over te maken.
  13. hier nog wat foto's van gisteren. heb al 1 plant kunnen knippen. en de rest staat of moet nog. hier een foto van de schimmels waar iedereen last van heeft alleen snap ik niet dat ik bij iedereen mooie donker groene bomen/struiken zie staan met hier en daar een geel blad. en bij mij alles al naar de klote aan het gaan is. hoop dat deze nog wat wordt. vollop haren aan het maken mooie grape fruit valt me op dat veel mooie paarse bladeren krijgen bij de top:D hier de leeg geknipte blueberry cheese die ik al gift seed kreeg. die was wel mooi optijd. nog een halve purple moroc, zijn broer naast hem die is veelste laat en heeft een flink tekort van iets. een van de easy's hier en daar al wat rot weg moeten halen zo te zien. meeste komt door de rotte bladeren in de plant... dit was ook een easy maar dan de eerste van alle planten die in bloei sloeg dus die was al aardig aan het weg rotten in die weken met regen, dus daar neit veel vanaf kunnen halen. woensdag het laast van die plant afknippen. de andere purple. gaat niet heel best met der... overzichtje. nog een easy savita die het redelijk doet. nog en purple die het redelijk doet. alleen ook al erg aan het vergelen. iemand tips??? en de laaste helemaal late easy. die kan ik afschrijven denk ik.. ben niet blij met me planten veel aan de erg late kant. en dacht zogoed geinvesteerd tehebben in kwaliteit zaden krijg je dit. volgend seizoen maar wat beter zaad regelen en regulier en dan de sterkste planten eruit halen. en een zaden kweekje beginnen denk ik. lijkt me ook leuk om elk jaar in de toekomst zelf zaad te maken en te kruisen dit was hem weer!
  14. jaa ik heb alleen maar zaden van female seeds gebruikt dit jaar omdat ik juist hoorde dat het goede zaden waren en dat bleek ook zijn mooie struiken uit gekomen. maarja dan ga je kijken naar de verschillende bloei tijden dan ga je wel hard twijfelen of je ze weer gaat neer zetten. vooral als je hoort als beginneling dat easy savita de makkelijkste planten zijn om mee te beginnen. haal je der een paar van staan er 2 van de 4 al redelijk in bloei en de andere 2 zijn pas net een week haren aan het aanmaken. de purple marroc doet het wel lekker hier. grapes zit ook teveel verschill tussen. maar het weer is wel heer raar geweest dit jaar. dus kan begrijpen dat de planten ook gedacht hebben van wtf gaan we doen bloeien of nog ff door groeien. maar waar kan ik me bestelling plaatsen van het zelf gemaakte zaad van dit jaar
  15. ja het ruikt erg lekker! LTGS heb alleen al 2 planten nood gedrongen al bijna helemaal moet knippen. anders bleef er helemaal niks van over. en een easy en purple maroc zijn nu pas echt met dikke haren aanmaken. dus die zullen tot eind november officeel nodig hebben maar goed we zullen zien wat ze doen. en ja dat verhaal had ik ergens gelezen in een van je topics van fouten leer je! ja zijn wel lekkere knoppen ja, alleen volgend seizoen meer op de dames letten ze komen nu zowieso wat tekort. maarja is voor de meeste al te laat denk ik. en denk dat gezonde planten minder snel last van rot hebben. ja ik hou ze in de gaten ben wel tot halve wegen november zoet denk ik. zal straks nog wat foto's van gisteren uploaden.
×
×
  • Create New...