Jump to content

henkknecht

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About henkknecht

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ze zien er nog wel goed uit, alhoewel hebben de grote bladeren een meer donker groene kleur (overvoeding). Zal de GB en Bs2 verlagen. Voor de rest niks schokkends op te merken. Ze kunnen nog wel goed bij komen hiervan lijkt me. Gewoon geen gekke dingen meer doen.
  2. Lijkt me wel als het eenmalig blijft. Ze kunnen wel een stootje hebben anders maken ze geen kans in de natuur lijkt me. Ik zal het wel op het schema houden. Misschien voedingsgift verlengen met 2 dagen een optie? Of gewoon aan het 1/3 schema houden?
  3. Andere keer zet ik het wel even met een kweekverslag neer, wou nog een mooie foto toestel kopen. Tja, ik zat te kijken na hoeveel de EC werd verhoogd door de BS2, na hoeveel ml. Op een gegeven moment zat ik op 50ml, had ik het ze maar gegeven..... Hoe dan ook voelt het falend aan, maar ben benieuwd naar de reactie van de planten negatief of positief. Ik zal het wel verlagen naar twee keer dan aangezien jij ervaring heb met gout. De volgende voedingsgift naar x2 dan maar . Het kweekverslag zal wel in 2017 pas worden eigenlijk. Op het moment ben ik nog zelf een beetje spitten ermee. Houd wel een logboek bij van de temp, LV, PH, EC, tensio, lengte, watergift, hoeveelheid voedingsgift. Altijd handig om op terug te vallen. Dat is goed mogelijk dat ze te nat stonden. Nu is dat wat beter, de waardes van de tensio's, maarja geef ik weer een overdosis voeding . Edit: Mijn vraag is, is een biologische voeding minder agressief als een mineralen? Omdat de mineralen voeding de grond verzuurt erg bij overvoeding toch?
  4. Aangezien de (bs2) de EC niet verhoogd en de gout (GB) grondbasis voeding wel heel snel en makkelijk. Heb ik er even maar 50ml erin getyft op 6 liter water voor 4 plantjes in week 3 bloei. Jaja, ik ben nog zwaar amateur. Verder probeer ik 5x meer te geven dan het voedingschema aangeeft van de gout (bs2). Vraag me af of het werking heeft of ik de planten nu nek met overvoeding. Zie wel, leer me les wel. Vorige keren aan het voedingschema gehouden en last van tekorten gehad, dus dat schema... Prut is het. Enige mening of bekritisatie, graag. Daar zijn we hier voor. De EC verhoogd niet omdat de bs2 een biologische lijn is en de GB een mineralen. dun dun dun...... Ga maar 5x meer biologisch erin gooien volgende voeding gift. De EC staat nu 1,8, week 3 bloei.
  5. Is een gesloten systeem makkelijk met 4 planten, 600w, 1m bij 1m? Ventilatie roosters woning open alle kamers. Ook actieve inblaas vanuit andere kamer. Ontvochtiger wat goed werkt tegen de beslagen ramen heb ik al.
  6. Lamp afstand 30/40 cm 600w hps, bovenste bladeren worden geel door het teveel licht/hitte verdamping. Bladeren onder vallen eraf met gele plekken en gekrulde roestige uiteinden. Teveel voeding denk ik. Watergift gaat ook voor geen reet. Het is er te heet. De lv is redelijk hoog, s'ochtends 75%. Ben benieuwd naar de opbrengst, haha. Het is mijn eerste keer. Weet wel wat ik anders ga doen voor de volgende ronde allemaal....
  7. Ik wou bij de growshop een standaard halen, maar hij adviseerde dat deze net zo goed was. Alleen dat je wat minder mee kan draaien. Ik wou al een 1500m3 standaard, maar op zijn advies werd het een lite versie. Ik nam wel voor de zekerheid nog 500m3 extra, dus een 2000m3. De planten zijn ook geen haze en dit leek me wel dat het volgende was. Helaas, heb ik weer hoor. Zou leuk zijn om zowel geld aan al die troep te hebben uitgegeven en meteen gepakt zou worden.
  8. Tent trekt ook bij mij vacuum. Ik heb al de afzuig hoger gezet, maar blijf toch wat ruiken. Hopelijk word ik door dit geintje niet gepakt. Het is wel heel licht, hopelijk blijft het zo.
  9. Toch ruik ik een zeer lichte geur met de filter. Hoort dit zo? Het is alleen niet echt herkenbaar als wiet, maar toch hangt er iets. 1500m3 softbox Op 2000m3 can lite, eerste draai. Maximaal gebruik 2x draai. 2x 600w Dit is sowieso overcapaciteit, toch lijkt het me niet 100% lucht vrij. Zal er altijd luchtjes blijven voortbestaan inclusief koolstoffilter?
  10. Het is niet dezelfde plant, deze had geen banaantjes. Ik dacht over het algemeen, sorry..
  11. Daar controleer ik al op. Ze hebben al wat herma trekken vertoond, 5 stuks nog wel. Bolletjes weggehaald en goed inde gaten houden één plant heeft er veel last van die gaat mogelijk gesnoeid worden. Raam staat open, maar door binnen afblazen stijgt de LV nog al, dus het is voor de trek meer.
  12. Had even gekeken en zag dat de lichtafstand dat probleem kan veroorzaken. Afstand was 50 cm t/m 75 cm. Had ze op 75 cm toen ze nog moesten wennen, 50 cm als ik soms de volgende dag kwam en ze waren gegroeid. De gemiddelde afstand is 60 cm. Beetje falende foto's, hopelijk kan je er wat mee .
  13. Sprake van overbevloeing bedoel je? Gebruik wel een tensiometer en de waardes waren niet lager dan 40 geweest.
  14. Ze zien er nog vrolijk uit zoals ze er momenteel hebben uitgezien. Rode bladstelen kan duiden op zware blokkade stress? Weer wat geleerd. Dankje voor de tip, die kende ik nog niet.
×
×
  • Create New...