Jump to content

danlee0

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About danlee0

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Iedereen wordt in de gaten gehouden.. Kan niet. Je kan wel 7 Miljard mensen 24 uur per dag in de gaten houden met high tech maar waar haal je dan 7 Miljard mensen vandaan om al die data te bekijken? Politie heeft helemaal geen tijd voor alles!
  2. Hoe verwijder je hier je account?
  3. Blijft toch frappant, 3 oogsten verknalt alleen door even verkeerd gespoeld te hebben. Eigenlijk zo simpel als wat, als je EC, PH en licht goed is kan een stek alleen maar omhoog knallen. Dacht altijd komt met het voeden wel goed.
  4. Dus toch spoelen met ec1.4 na de oogst, ook al zitten de potten vol ec?
  5. Heb jaren op mapito gekweekt. Weet niet meer waarom dat altijd goed ging. Misschien spoelde ik toen wel niet.
  6. Als ik een half jaartje eerder op dit forum was gaan zitten i.p.v. op porno sites had ik een hoop geld kunnen verdienen.
  7. Waarschijnlijk wordt bedoeld dat je ze even 24 uur in een ec bad laat staan. Ik ga voor zeker vanuit mijn vat met ec spoelen.
  8. Man, hoe belangrijk dit advies. Heeft me al zeker 20.000 euro gekost dit jaar. (g.v.d.) Is dit dan een lul verhaal, komt ook van dit forum: inwateren Je hebt je mapito gespoeld en heeft nu een ec van 0,8 en een ph waarde van 5.6a5.7 nu ga je een voedingsvat aanmaken met groeivoeding met een ec van 1.4 en een ph waarde van 5.7 en hierbij voeg je wortelstimulator. Je kan nu je mapito inwateren met het aangemaakt voedingsvat..het is belangrijk dat wanneer je inwaterd je wel een drain hebt dus dat het aan de onderkant uit de pot(ten) komt om er van verzekerd te zijn dat je genoeg ingewaterd hebt. Nu zal je mapito een ec waarde van 1.4 en een ph waarde van 5.6a5.7 hebben,zorg ervoor dat je bak(vijverfolie waar je potten in staan) niet vol met water blijft dus overtollig water wegpompen. Wanneer er teveel water in je bak blijft staan zal de mapito te nat blijven voor de stekken en zullen ze moeite hebben met aanslaan. Staat hier: http://www.wietforum.nl/topic/55365-kweken-op-mapito/
  9. Ik heb ze met water gespoeld, maar daarna in een vat met ec gedompelt, tot de pot begon te zinken. Zo die dan toch geen ec opgepikt hebben denk je?
  10. zou toch wel willen weten hoe en waar het eenvoudigst te bestellen is en het goedkoopst aub
  11. Ik kweek op led EN HPS om te kunnen vergelijken! Waar kan ik dat RFX in die verpakking bestellen? En de voeding, want wie weet ligt het daaraan! Shit, kan ik al mijn mapito wegpleuren. Ik zie het al, Agra wool! Leuk man, ga ik doen, bedankt!
  12. Mooi! Zo moet het zijn, dat word vet. Inmiddels alles overgepot. Berg Mapito over! Fot's onder: led tent. Kan ze zelf niet vinden. Denk dat ik toch gewoon een foute stek heb. Is dat ook op Mapito? Wat the fuck is er bij mij aan de hand.. Ik ga weer terug op Canna coco. Kan je ook hergebruiken en is makkeleijker.
  13. danlee0

    Led tent

    Planten blijven klein in Led tent.
  14. En zouten dan, die moet je toch wegspoelen.. Ik zie ook wel dat ik de mapito belicht daarom mijn vraag kan ik ze nu alsnog in kleinere potten zetten, na 4 wkn bloei..
×
×
  • Create New...