Jump to content

guuskolo

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About guuskolo

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. oke top! en het idee van dat zeil ? heeft dat meerwaarde ?
  2. hey, bedankt voor de reactie. maar waarom is een autoflower dan beter? die geeft toch alleen de mogenlijkheid om in een kortere periode te draaien omdat je niet op de langere dagen moet wachten, of begrijp ik dat verkeerd?
  3. wel leuk hoe mensen conclusies kunnen trekken over iemands persoonlijkheid gewoon door een forumpost te lezen. laat me het speciaal voor jou dan anders formuleren. ik wil er zeker wel werk voor doen, maar zo min mogenlijk. dat lijkt me iets wat iedere kweker graag heeft.
  4. Hallo, ik heb vorige zomer een tweetal kleine plantjes grootgebracht. Het waren 2 royal dwarfs (ruderalisxsativaxindica). Heb dit gedaan door ze in een grote bloempot +-25l te pendelen van binnen naar buiten, snachts voor bescherming in de bijkeuken en vanaf s'morgens vroeg tot het donker was buiten laten staan. Nu was de oogst goed bevallen alleen het was me iets te veel werk. Dus nu is mijn vraag, hoe doe ik een redelijke/goede buitenkweek zonder er al te veel voor te hoeven zorgen? -Wat doe ik om beestjes te voorkomen/bestrijden? -Moet ik ze beschremen tegen regen/wind/koude. en zo ja, hoe? -Moet ik zelf beregenen of de natuur zijn gang laten gaan? Ik had zelf een idee waarvan ik graag wou weten of dat slim is: ik wilde een flinke sleuf graven, daar plastic in te leggen en die te vullen met potgrond. zo kan ik bijhouden wat er allemaal bij m'n planten komt. En welke planten zijn geschikt voor een goede buitenkweek? ik wilde namelijk geen ruderalis meer, die blijven altijd zo klein. alle tip's zijn welkom.
×
×
  • Create New...