Jump to content

Wietjesss

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wietjesss

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Niet iedereen hier heeft de vraag even goed begrepen. Terwijl die toch redelijk simpel is. Is het bruin worden van de haartjes van begin tot eind een kwestie van dagen of van weken. Met andere woorden, gaat het snel of toch minder snel. Simpel toch? Zodat ik ONGEVEER een idee heb van de einddatum. Ik snap ook wel dat ik geen kookwekker kan zetten en als die rinkelt, meteen gaan knippen. (over koken uit een pakje gesproken...) Maar in ieder geval bedankt voor de antwoorden!
  2. Heel veel gelezen en gezocht onderhand, maar het antwoord op mijn vraag nog niet gevonden. Ik sta met mijn PP'tjes aan het begin van de 8ste week bloei en de eerste bruine haartjes worden reeds zichtbaar. Ik weet ook dat zo ongeveer 70 รก 80 procent van de haartjes bruin moeten worden En ik hou ook de trychomen in de gaten.. Mijn vraag is: Hoelang zit er (ongeveer) tussen de eerste bruine haartjes (die nu zichtbaar zijn) en de tijd om te oogsten? Praat je dan over enkele dagen of toch nog enkele weken? (want in principe zou ik nog een week of 2 te gaan hebben vanaf nu)
  3. Hallo allemaal, hierbij stel ik me ook even voor. Mijn naam is dus Wietjesss (ja ik weet het, het is niet de meest originele nickname, maar ach... ) Ik las al een paar daagjes mee, maar mag nu eindelijk ook zelf posten!! Ik heb geen eerdere kweekervaring, heb me goed ingelezen en veel adviezen gevraagd bij verschillende kenners, heb de stoute schoenen aangetrokken en ben nu reeds 5 weken onderweg met PP'tjes. Ik probeer alles zo netjes mogelijk te doen, schoon te werken, alle voeding heel precies af te meten enz. en ik moet zeggen dat de groene dames er blakend van gezondheid bij staan!! Ik ben er natuurlijk nog niet, maar als er geen gekke dingen gebeuren, gaat dat een heel mooi oogstje worden. Maar ik ben hier natuurlijk niet voor niks. Los van het feit dat het erg leuk en leerzaam is om alle topics hier te lezen, heb ik nog zoveel vragen!! Dus vanaf nu zullen jullie mij hier zo nu en dan wel voorbij zien fladderen. Leuk om hier te zijn!
×
×
  • Create New...