Jump to content

Ferne

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ferne

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Alles wat het leven zoet maakt.
  1. Een UV spaarlamp zou dus niet werken? Jammer. Ging over ontsmetting maar ik heb de bedoeling om ermee te groeien
  2. Een kennis van me heeft een paar lampjes die ik binnenkort mag 'lenen' en ik ben benieuwd of ze geschikt zijn voor het binnen groeien. https://www.conrad.n...amp-449120.html Het kan natuurlijk beter maar ik krijg ze gratis (voor een tijdje) dus ik zeg er geen nee tegen! Ik kan weinig op het internet vinden maar het forum heeft vast wel wat kennis en kan hier een goede schatting over doen, toch?
  3. Nogmaals bedankt voor de antwoorden, verlichting komt eraan en ik heb voor de tussentijd een beter plekje in huis gevonden waar waarschijnlijk meer zonlicht komt. Nu nog maar duimen dat alles goed komt! Ik gebruik trouwens Plagron Lightmix met Perliet.
  4. Dankjewel voor de antwoorden! Ik zag niet dat er nog gereageerd was en vond het plantje er toch een beetje zielig uit zien dus heb er maar gauw wat aan gedaan. Even iets snels, ik geniet van het kweken van mijn plantje en de opbrengst maakt mij niet zo heel veel uit. Nu nog zoeken naar een grotere pot! En anders laat ik het gewoon lekker zo.
  5. Hou wel in gedachte dat hij pas zo erg ging hangen toen er een paar water druppels op kwamen, toen ik hem besproeide.
  6. Ik heb op dit moment Purple Ryder Autoflower van Joint Doctors. Het plantje krijgt ongeveer 2-3 uur zonlicht per dag. Ik heb deze soort gekozen omdat hij super snel groeit, weinig geur produceerd en niet al te groot word. (50-60 cm) Zou de plant het dus nog wel kunnen redden? Ik ben wel bezig om op een goedkope manier een lamp te kunnen bemachtigen.
  7. Je hebt het voor het grootste deel correct. Ik heb het plantje nu gewoon voor het raam staan want ik moet nog even kijken of ik echt een lamp ging nemen en ik wou het op deze manier uitproberen. De pot is al vrij groot voor mijn gevoel sinds ik het binnen doe. Ik maak nu wel even een foto!
  8. Hallo allemaal, ik ben Ferne! (Niet me echte naam) Ik groei sinds kort een plantje en heb denk ik binnenkort wel wat hulp nodig. Ik groei: Purple Ryder Autoflower Joint Doctors Binnen Ik kijk uit naar een fijne kennismaking met iedereen, Ferne
  9. Hallo allemaal! Ik groei nu voor de eerste keer en heb nu een plantje voor iets langer dan één week. Ik geef het plantje regelmatig water, soms een dag niet soms wel. Het plantje is nu al best wel groot (~13.5cm) en hing opeens slap toen ik thuis kwam. (Niks mis met de bladeren) Ik had het plantje de dag ervoor geen water gegeven dus ik dacht dat het daaraan lag. Ik sproeide wat water over het plantje en in de pot en toen hing de plant helemaal slap, gewoon over de rand van de pot heen... Wat is het probleem? Zou het plantje het gewicht van de bladeren niet kunnen ondersteunen? Ik maak me heel erg zorgen! Alvast bedankt, Ferne.
×
×
  • Create New...