Jump to content

gremlin

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About gremlin

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wat een figuur blijft verder ook relaxt staan.
  2. Hoe bedoel je met Sannie naait je ? ik lees dat het iets te maken had met de herbei. Ik was juist van plan daar een aantal van te bestellen na ze dit jaar bij een kennis in de tuin te mogen aanschouwen. Verder lees ik alleen maar super ervaringen van sannie seeds dit is het enige minpuntje wat ik zo hoor.
  3. Het zou een haze soort moeten zijn. Correct me if im wrong thats why i ask , een mannetje kom ik op foto's allen tegen met twee zijtakken aan weerszijden ?
  4. hoi, ik ben iets raars tegen gekomen. Weet iemand wat dit is de dubbele zij takken ? grs gremlin
  5. gremlin

    kweekje

  6. Kweken in suriname hmm kan me slimmere dingen bedenken. Het gaat daar toch net een beetje anders.
  7. ''Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.''

  8. Zo dat is weer even geleden ondertussen 1.5 week geleden aan het drogen begonnen, ondanks te weinig voorgroei +/-180 gr bijna droog gaat sneller dan verwacht/bedoeld in een aantal dagen. Heb twee weken voor de oost 1 weekje bud xl meegegeven vervolgens een week alleen water en droog laten trekken en omgehakt. Het drogen heb ik ondersteboven in de tent licht uit afzuiger op 30% dooronder wordt hij lawaaiig en een paar borden met zout op de grond gezet. ronde 1 erop tijd voor grote schoonmaak en evsa uitzoeken
  9. 28 dagen nu Te weinig voorgroei gehad omhakken en opnieuw of toch laten staan ?
  10. Heerlijk hoor het net op de werkvloer goed nieuws. Het doet je helaas wel denken welke ''deals voor volk en vaderland'' ze nog meer hebben gesloten en wat er nog in de pijplijn zit.
  11. Hee dankje, ik heb ondertussen al een tensio alleen staat hij linksonder in de pot en die zijn van groter formaat dus vond ik niet heel erg boeiend om te poste, het aanvullen van de grond ga ik even doen. Inwateren met 10% was ik mee bekend ben daar aan het begin expres iets aan de hoge kant van gaan zitten omdat de grond me toch wel erg droog leek, miss beginners foutje of te droge grond.
  12. Na een paar weekjes weer terug Gelijk maar een kleine update. 23 dagen De laatste foto blijft het dametje toch nog wel wat klein vergeleken met de rest die steken er ondertussen al boven uit hoe kan dit komen ? Deze week begin ik met met canna flores toevoegen. Foto met hps uit volgen nog.
  13. @Krasi Bedankt voor je snelle reactie! Gelijk maar paar foto's van de dame in kwestie genomen (helaas wel in slaap net). Fototje van de andere dames in slaapmode Gelijk even google http://www.wiet-zade....php?f=8&t=6817 en welk middeltje raden jullie aan? Zijn der nog andere manieren om er mee om te gaan die ik overkijk?
  14. Even een paar foto's met de hps uit, Tips? Ze krijgen nu elke dag 150 ml water+ rhizo. Lamp hangt nu op 50 cm.
×
×
  • Create New...