Jump to content

Chanelmummer5

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Chanelmummer5

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Nu 2 dagen na dat ik de gewortelde zaadjes in de grond heb gedaan. Eens kijken wat het gaat worden .
  2. Ik verwacht ook geen mega opbrengst maar bedankt voor het vertrouwen en de tip. Hahahaha, oke dan !! Die het kleine niet eert toch en daarna ga ik voor het grotere werk zullen we maar zeggen :-)
  3. Kijk Ici ( Paris ? ) Jij snapt de bedoeling want dan zeggen ze allemaal hey dat klopt niet en zo word je onthouden hahahahahaha!!!
  4. Hey, wat een goeie !! Mijn idee was dat juist die eiertray ook oplost en dat daardoor de worteltjes niet beschadigen maar idd schimmel heb ik niet over nagedacht dom !! Djw,
  5. Dat bedoel ik crowbar djw voor de bemoediging. Geaccepteerd Iceberg2x, niet iedereen heeft de middelen om het gelijk tedoen zoals het moet. Hahaha Harry, van jou kan ik dat hebben omdat je mij steeds zo vriendelijk beantwoordde maar nu weet je het Was ook mijn plan daarom dat ik niet al mijn kruid heb verschoten, djw Nou heren, dit zegt voldoende toch .....op naar de parfumerie zaak en uw vrouw of vriendin een s verwennen met een geurtje !! Dan ziet u vast ook de Chanelmummer5 staan hahaha !!!
  6. Dat is zeker een leuke link, heel vriendelijk bedankt. En ja, het zal wel moeilijk worden maar ik houd de moed er gewoon in.
  7. Dank je wel, had m ook al gevonden en heb mijn domme opmerking verwijderd ;-)
  8. Bedankt :-) Ik ga uitzoeken hoe ik daar aan kom, thanks Dat is ook een goeie waar koop je zo een lamp ? Ik heb bij indoor kweken wat foto's gezet en dat wil ik updaten zodat jullie ook kunnen zien of en hoe het gaat.
  9. Hallo, Dit wordt mijn 1e keer dat ik ga kweken, ik weet dat iedereen zegt dat ik moet wachten maar dat kan ik dus niet, ik stond te trappelen dus vandaar. We gaan gewoon eens kijken hoe of dit gaat lukken. De kraamkamer: Op 14-01-2015 heb ik 2 zaadjes in een kopje warm water gedaan. De volgende dag duwde ik zacht met mijn vinger op de zaadjes en ze gleden naar de bodem. De zaadjes waren zich aan het vol zuigen met water. Twee dagen later heb ik ze op een schoteltje gelegd, met daarop 2 stukjes keukenrol die ik vochtig had gemaakt, op deze 2 stukjes heb ik voorzichtig de zaadjes gelegd, toen er nog 2 stukjes vochtig keukenrol papier erop en een 2e schoteltje omgekeerd erop Nu 4 dagen later zijn ze aardig ontkiemd, zeker elk 2 a 3 mm, en uit de kraamkamer geplant in gewone aarde waar je ook mee kunt stekken. Ik had al eerder lege eierschalen bewaard en die super fijn gemalen. Een heel klein beetje van die schalen heb ik onder in bij de aarde gedaan en daarna geplant nu net. Het potje dat ik heb gebruikt is geen potje. Ik heb een stapel lege eierdozen, je weet wel waar iets van 20 eieren in kunnen en die gebruik ik als potje. Ik heb er 2 uitgeknipt, gaatje onderin gemaakt. Ik ben ook benieuwd wat er gaat gebeuren. De ontkiemende zaadjes Het is trouwens super cheese.
  10. Dit noem jij helpen? Dit is je eerste reactie hier. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op,maar ja als je hersens had had je dat zelf ook wel ingezien,toch. Niet iedereen heeft een strebertje in zich. Als die jongen het nou gewoon wil proberen omdat ie niet kan wachten tot het voorjaar is...wat ik heel goed kan begrijpen...nou en Help hem of lees een ander topic is dat nou zo moeilijk. Precies Harry, deze dame kan niet wachten en nee, ik ben niet blond !!! Ik ga het lekker proberen en maak foto's. Mocht het mij wel lukken nou dan ben ik trots, mocht het mij niet lukken dan laat ik dat gerust ook weten. De 2 zaadjes zijn nu 3 dagen aan het ontkiemen en al een paar mm lang. Ik ga ze lekker vertroetelen en wie weet. Ik ben pas sinds gisteren lid geworden maar de afgelopen 4 weken heb ik hier heel veel gelezen en bekeken. Nu was er 1 reactie van iemand die zei: Waarom niet gewoon op de ouderwetse manier zonder al die lampen en dat sprak mij aan, zodoende. Te vroeg nu, zal gerust maar ik heb hier ook gelezen dat de planten in hun natuurlijke omgeving snachts ook te kampen hebben met koude temperaturen. Dan een lamp: Het wordt gedoogd 5 planten maar wanneer je er lampen bij hebt dan wordt gelijk alles in beslag genomen en krijg je een boete, nou dat lijstje met boetes oef die zijn ook vrij hoog. Het zal wel loslopen met 2 plantjes, lijkt mij maar je weet het maar nooit. Wie zei dat ook alweer: zeker lekker in de kamer.......die persoon heeft gelijk.........hahahaha.........lekker op de eetkamer tafel en eens zien wat er allemaal gaat gebeuren en ik ben niet bang om mijn ongelijk hier te bekennen eventueel maar Harry heeft gewoon gelijk: Ik kan niet wachten !!!!
×
×
  • Create New...