Jump to content

Skutman

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Skutman

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ja gaat wel....kan beter. de oude blaadjes zijn niet helemaal recht getrokken en je ziet dat ze gebakken zijn geweest maar de nieuwe blaadjes zien er goed uit. ben er ook achter gekomen dat de lampe kap op ''diep stralen'' stond. dus heb dat ook even recht gezet. wat betreft de ec. ik weet dat de ec nogal hoog ligt maar daar kan ik niets aan doen omdat ik royal mix gebruik dus de ec ligt ergens tussen de 1.9 en 2.1. de volgende kweek haal ik light mix. grtz
  2. Heej mister xl, Ziet er allemaal strak uit man. Ik vind het jammer dat je niet gaat scroggen, had ik graag wille zien. Ik blijf je volgen! Gr
  3. heeft iemand ook ervaring met sonic bloom frequenties en muziek?
  4. hallo, vandaag weer een update. de blue mystic staat er goed bij. ik ben alleen wat te ruim geweest met water geven waardoor ze er een beetje treurig bij staat ik heb ook besloten haar nog +/- een week te laten groeien. niet te lang want de lamp kan nog maar ong 25 cm omhoog. heeft iemand een idee hoeveel blue mystic doorgroeit in de bloei? ze krijgt nog steeds regulator, power roots en nu nieuw, enzymen. ook heb ik haar gister vita race bladvoeding gegeven. ik ben er ook achter waarom ik eerder last had van verbranding! ik had het licht van de lamp te veel gefocust. hier een paar foto's:
  5. Ja, het werkte voor mij bij een N tekort. Bloedmeel moet inderdaad even de tijd hebben om te werken omdat de grond het nog moet omzetten in bruikbare stoffen en de volgende keer zodra je ziet dat de plant lichter word meteen beginnen met alga bloom geven. Die 6 weken is een maar een indicatie. Ruik ook even aan de fles of het niet naar amoniak ruikt want dan is die bedorven, is mij ook een keer overkomen.
  6. dit heb ik hier op een topic gevonden maak kuiltje met licht bemeste aarde vraag ik me af, Batmix is heavy shit en dat 'uit spoelen' waar batmix toch echt een bufferend medium is en bij meer water geven dus ook meer voeding vrij laat komen die je pas met 3x de hoeveelheid water als aarde in de pot 'weg' kan spoelen zou ik dit al nooit opvolgen, gewoon in de batmix die zaailingen en normaal doen, als ze het niet trekken zien we dan wel weer, beter een nieuwe zaailing dan weken later planten kapot want eenmaal op 12/12 is het heel moeilijk om N en aanverwant te gaan pompen. als je bloedmeel koopt bij de boerenbond ofzo kun je proberen of dat werkt
  7. Heej crazyleon, Ik heb een paar kweekjes op batmix gekweekt en had het zelfde probleem. Ik heb gelezen dat het vaker voor komt en het zou komen door een N (stikstof) tekort. Hoe en wat weet ik niet precies maar wat ik wel weet is dat alga grow en bloom niet direct opneembare stoffen zijn en je optijd moet zijn met voeden want het duurt even voordat het zijn werk doet.
  8. Heej dat scrogge ziet er bij jou wel erg goed uit he...lekker vol met dikke toppe. hoe hoog komen de toppen boven het net?
  9. Bedankt man. Ik heb een 400 w en had hem er 30 cm boven hangen. Heb hem er voor de Zekerheid 45 cm boven gehangen. Hoop dat alles nu goed gaat en de grote baderen nog recht trekken. Ik zal er wat natte handoeken bij hange en de ventilator een kwartslach draaien. Bedankt voor de tip!
  10. ja had wel makkelijk gekund he....had ik ook niet zolang hoeven w8.
  11. de laatste foto's zijn van 17 november. nu zijn we drie dagen verder en ze is weer een stuk gegroeid. de oude blaadjes zijn niet helemaal herstelt maar het is absoluut niet erger geworden. ze krijgt nu 1 l PH-6 afgezuurt water om de dag. ik gebruik nu regulator, wortel stimulator van plagron. omdat ik royal mix gebruik wat bio is hoef ik volgens plagron geen enzyme te gebruiken. omdat ik het water wel doe afzuren heb ik deze voor de zekerheid wel gehaald. ik vraag me wel af of dat echt nodig is. ik ben ook nog steeds aan het twijfelen over wanneer ik haar in de bloei zet. hier een paar foto's van vandaag:
  12. Strek kan ook komen door een te groot veschil in temp tussen dag en nacht Maar voor een sativa is dat wel normaal
  13. hallo, ik heb een klein probleem met mijn plantje. De bovenste blaadjes zijn vervormt en zien er droog uit. ze groeien ook krom naar beneden. ik denk dat de luchtvochtigheid er wel wat mee te maken heeft. Ik heb haar de afgelopen dagen veel met water besproeit maar het wil niet baten. Soortje: blue mistic Week Groei :6 Zaailing of stekje: zaailing Medium(aarde/mapito enz): aarden royalmix plagron pH van het medium : 6 EC van het medium : 2.1 Temperatuur : 27 Luchtvochtigheid : 35t/m40
×
×
  • Create New...