Jump to content

sisego

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About sisego

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Soos mag ten aller tijde jou bankafschriften vragen, Maar je mag je uitgave patroon gewoon markeren met een zwart balkje hoor. En de soos mag jou wel vragen voor uitgaven voor nuts bedrijven, Maar bent ze zeker niet verplicht om in te leveren hoe graag ze het soms ook willen. Wel iets anders als ze vragen om dat soort gegevens dan loopt er al een onderzoek. En 9 van de 10 geven dan ook die gegevens terwijl het niet altijd verplicht is. Als de soos vraagt om bankafschriften gaat het alleen om de bedragen wat erbij is geschreven, En dat jij bijvoorbeeld 10x per dag bij de supermarkt pint gaat hun geen ene reet aan. Ik heb zelf dan lang gewerkt om uitkeringsfraude op te sporen, Dus weet de regels nog precies. Wel is het zo geef je hun niet wat ze willen. Dan willen ze huis bezoek doen, Die jij liever niet hebt dus hebben ze je als nog door de uitkering te beeindigen wegens belemmering
  2. Met die 1000 watt erboven ontkom je haast niet eraan om ze te buigen/pletten/toppen
  3. Ooh oke dan heb ik zelf me softbox verkeerd inelkaar gezet, Die lui van de growshop gaf me 2 flensen mee 1 van rond 250 en 1 van rond 200. En me softbox regelrecht aansluiten op me filter gaat niet lukken in me tentje die softbox is van 18mm OSB plaat en de maten van me box zijn 70x60x50, dus is veel te zwaar voor me tentje lijkt me. Dus ik moet dan morgen me softbox maar weer verbouwen, Ik kan wel in en uitblaas rond 200 maken dan?
  4. Bij plant 1 lijkt het erop dat je water op de bladeren hebt gegoten, En plant 2 zie ik geen misvorming hoor.
  5. Ik had een vraag over verlopen van een luchtslang Mijn filter heeft een diameter van 160 me softbox heeft een diameter van 200 aanzuig en 250 afblaas. Nu had de growshop het erover dat dan een stuk slang diameter 200 op me softbox moet doen van ongeveer een meter dan een verloop naar 160 en dat brengen naar me filter, Nu dacht ik is het ook mogelijk en beter om een verloop van 160 naar 200 op me filter te zetten en dan met 1 slang van rond 200 naar me softbox te brengen? en die uitlblaas van rond 250 had dat ook niet beter rond 200 gekunt?
  6. Heb even me verdiept in filters en afzuigers, Ik wil straks 1 600 watt lamp in me tent hebben, Volgens mij is me afzuiger 1000m3, Maar die zal ik wel moeten dimmen anders zal me tent vacuum trekken, Nu zag ik zoveel soorten filters te koop, Maar twijfel een beetje over welke soort ik moet nemen ik dacht eerst aan 1000m3 filter, Maar dat is naar mijn idee teveel overkill omdat ik me afzuiger ga dimmen. Ik lees ook veel op internet dat me filter 20% meer moet wezen als me afzuiger, Als ik me afzuiger 40% dim heb ik dan genoeg aan een can lite 600m3? Sorry voor deze vragen, maar vertrouw me growshop totaal niet meer aangezien ze me een can 9000 meegeven terwijl dit een 200m3 filter is wat dit zwaar ondermaats is.
  7. ja dat heb ik nu ook in de gaten, Zal morgen weer eens naar de growshop toe. En dan hopelijk dat ze de bende willen omruilen anders toch maar naar een andere growshop toe. Zal dan ook gelijk vragen aan de growshop hoeveel kuub mijn afzuiger is.
  8. sisego

    Groot Zat ?

    ik had er ook 2x 400 watt in gedaan die lamp beschijnt 70 x 70 cm dus mooi zat hiervoor.
  9. ben vandaag alvast begonnen aan me softbox heb ook een tekenning ervan gemaakt, De maten worden dan 80cm lang 40cm breed en 50 cm hoog. me uitblaas zit nu een verloop stuk op van vierlant naar rond 200 moet de gat waar me filter op aangesloten zit dan even groot of is het beter om die groter te maken? https://www.wietforum.nl/uploads/gallery/album_17952/gallery_43135_17952_10065.png Hoop dat de tekening een beetje duidelijk is, En ik heb een beetje lopen zoeken op het forum en zie dat somminge de gaten recht tegenover elkaar hebben zitten en sommige hebben de gaten op andere plaatsten zitten. Mijn idee was om me filter op de zijkant te doen, Maar welke zijkant van me slakkenhuis is beter de kant waar de motor zit of juist de andere kant.
  10. Ja die buisafzuiger zal wel te weinig zijn voor dat tentje, Ik ga denk ik dat toch maar voor een slakkenhuis afzuiger. Was al wat op internet aan het zoeken over de capisiteit van me afzuiger. Ik heb denk ik een 1000m3 afzuiger, Dus zal daar dan een kist voor halen. Alleen ik heb nu een filter met een aansluiting van 125mm op die afzuiger zal een aanstluiting komen van 250mm, Kan ik dat zomaar aansluiten dan? Of moet ik dan ook een ander filter kopen, Heb een een can 9000 van de growshop meegekregen.
  11. Hierbij me eerste binnen verslag. Voordat ik alles aan het stroom zet, Zou ik graag horen of alles wel goed aangesloten zit en of er verbeter punten zijn. Ik heb een tent van 1.20x 1.20 hier komen 12 ak 47 planten in te staan. Ze komen in 11 liter potten, Met een lightmix erin. Ik had nog allemaal afzuigers liggen alleen weet zo niet wat de capisiteit van die afzuigers zijn. Zoals die hieronder afgebeeld: ook heb ik nog een stalen slakkenhuis afzuiger staan ook van die weet ik de capisiteit niet. Hopelijk kunnen jullie me daar bij helpen, Ik ben echt nog een noob wat dat betreft op indoor kweken.
  12. ja het is me nu dus wel duidelijk denk dat ik er dan toch maar een mammoth pro erbij bestel, Ik heb nu ook een eigen hokje maar een tent erbij lijkt me altijd handig voor alvast stekken in voor te groeien. Dat ik bijvoorbeeld 3 weken voordat ik me hokje oogst alweer nieuwe klaar heb staan voorgegroeit en al. Bedankt voor de duidelijke antwoorden
×
×
  • Create New...