Jump to content

Nieuwkomer23

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Nieuwkomer23

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Heb de temperatuur nu tot 29 gekregen maar lager krijg ik hem niet Nee nog niets van voeding toegediend na 2 weken zou ik wat toedienen
  2. Nieuwkomer23

    groeifase 1 white widow

    Beste hier dus een paar foto's die ik net getrokken heb ik wijs jullie erop dit is mijn eerste kweek en bij deze een zeer amateuristische gebouwde ruimte na verloop van tijd wordt deze verbeterd tot hij volledig op punt staat!
  3. HULP gevraagd! Ik heb vandaag ontdekt dat een van men zaailingen een geel puntje heeft op het grote blad. ( beste zaailing )ik dacht eerst aan een voeding te kort maar aangezien ik terra professional aarde gebruik die rijk is aan voedingsstoffenkan het dit dus toch niet zijn ze zijn inmiddels al 1week en 1dag in de groeifase met 18/6 licht.. water te kort zou ik ook niet verwachten want als ik men vinger er in duuw staat deze goed vochtig niet doorweekt maar goed genoeg. ik dacht misschien dat men lamp wat te laag hing en inderdaad die stond van de zaailing z'n 50cm ik heb deze opgekrikt naar 60-65cm.(600W) toen dacht ik dat het misschien was dat men blaadje aan het verbranden was heb er al topic's over opgezocht maar niets specifiek met een zaailing na deze korte tijd. al men andere zaailingen staan super de een wat langer dan de andere maar komen er mooi door. graag wat raad aub wat dit probleem zou kunnen zijn. men EC waarde kan ik niet meten aangezien ik geen meter heb. temperatuur 30.5°C zolderkweek krijg deze niet omlaag en de LV schommelt tussen de 50-55%. Ventilator staat aan de ingang te draaien en de plantjes komen in beweging telkens hij voorbij blaast. Foto's 001,002,003 staan bij het mijn album ! graag wat hulp gewenst aub!
  4. @hans Als ik soorten voedingen toedien mag deze allemaal samen gemengd worden in dezelfde gieter?
  5. Dank jullie voor de snelle reacties ! Van schoorsteen tot buisventilator is een 1.5meter en naar filter een kleine 80cm buis Ik was nog van plan om een vijverfolie als bedekdeel voor de vloer te gebruiken Temperatuur blijft constant op 30.5 staan ik krijg hem niet naar beneden iemand raad? Zou ik nog een ventilator plaatsen binnen in ? Idd in de zomer ga ik dus niet kweken want de temperatuur kwn imens hoog zijn Mvg!
  6. ZIEZO! heb eventjes wat foto's en korte beschrijving erbij gezet van hoe en wat ik ga doen en graag jullie tips deze staat bij men album heb het uiteindelijk gevonden hoe ik foto's erop zet! groetjes!
  7. Beste ik zal deze topic verwijderen en excuseer voor de vele fouten is mijn eerste keer dat ik dit doe ik wou er foto's bijzetten maar ik zit op men mobieltje bezig en dit lukt niet? Zou dit via pc moeten en slepen naar de topic die ik aanmaak?
  8. Hallo iedereen! Ik ben net begonnen met kweken van White Widow. Locatie: zolder, volledig geisoleerd met glaswol en daarover nog een beschermingsfolie, de ruimte heb ik gemaakt op 1.75 breed 2.60 lang maar heb wel een puntdak laagste punt is 1.40 en hoogte 2m+. De afsluiting onderaan de 1m40 is afgewerkt met onderdakfolie(zwart) Ik heb hier 10 plantjes staan ontkiemen ging super helemaal uitgekomen na 4 daagjes verplant is 5L potjes en de lamp 600W 18/6 op 80cm hoogte heb er een ventilator voor geplaatst en super veel emmers water nou zit ik met het probleem dat men temperatuur 30.05*C is en LV 50%.. Ik probeer zoveel mogenlijk doormiddel van een sproeiertje te spuiten rondom te kamer dit helpt wel maar dat duurt maar eventjes.. Ik ben nu aan men eerste week groei en men stekjes zijn tussen de 5 tot sommige 15cm wel mooi van kleur behalve eentje die krijgt wat geel op de mini blaadjes maar de 2 grote blaadjes zijn perfect van kleur.. Ik heb wel een buisventilator ( zonder regelaar) en de darm(buis) komt uit in de schoorsteen en aan de andere kant op een koolstoffilter Gebruik: terra proffessional aarde Heb de eerste 2 dagen geen water toegediend omdat ik voor het planten de aarde goed nat heb gemaakt daarna om de 2 dagen vanaf maandag begin ik met een voedingsschema op te volgen. De zolder is pik donker als men trapluikje toe is en het gat naar de plantjes zelf is ongeveer 40x40x Wat denken jullie hiervan alle leuke commentaar en tips is zeer welkom. Zou ik een luchtbevochtiger aanschaffen in een elektro winkel om de LV onder controle te houden hierdoor zal mijn temperatuur ook dalen. Graag jullie mening!
×
×
  • Create New...