Jump to content

-Heisenberg-

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About -Heisenberg-

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt voor je reactie, maar ik zie persoonlijk niet echt een voordeel.. Ik heb een normaal schakelbord met genoeg vrije continu stopcontacten en heb ook de box en filter al liggen..
  2. bedankt voor jullie reacties.. ik begrijp ff niet wat je bedoeld met een 3 fase blower.. heb je een linkje ofzo? Ik heb momenteel al een 2500m3 softbox liggen daarom wou ik die gaan gebruiken.. ik zoek gewoon een controller die traploos kan dimmen en geen minimum heeft.. van bijvb. 20%
  3. bedankt voor je reactie.. ik heb toch besloten om de wat grotere afzuiger (2500m3) te gaan gebruiken.. handig met knippen en evt. storing met opticlimate.. Nu is mijn oog op de Cli-mate 7A frequentie regelaar gevallen.. volstaat deze.? kan ik die ver genoeg dimmen? Alvast bedankt,
  4. weer bedankt voor je reactie.. 3x 315mm luchtverdeelslang it is.. 1 t-stuk en 2 bochten die 4kw co2 generator is dat voldoende?
  5. als ik het goed begrijp zet je aan de nacht kant de inlaat en uitlaat uit. maar pomp je wel warme lucht van de dag kant naar binnen.. als je afzuiger uit gaat en je blijft er wel lucht inpompen dan krijg je overdruk dus ook stank.. let daar goed mee op.. dim je afzuiger dus alleen niet uitzetten!
  6. Oke, bedankt voor je reactie.. Ik ben van plan co2 te gaan gebruiken ik heb de dimlux maxi controller en een 4kw co2 generator besteld.. (zal 4kw voldoende zijn?) nu adviseer jij de 315mm luchtverdeelslang te nemen, kan je dat mischien onderbouwen? is de opticlimate 15000pro3 wel krachtig genoeg om daar 15 meter van strak te blazen? de lucht doorlaat is 240m3 per strekkende meter.. Alles is nog mogenlijk, ik ben nog niet begonnen met bouwen, hoe zou ik dan de luchtverdeelslang het beste kunnen bevestigen? opticlimate, 1m acoustische 315mm slang, t-stuk, weer 1m acoustiche slang, t-stuk, 1m acoustische slang en dan een bocht? aan ieder t-stuk en bocht een luchtverdeelslang? T-stukken natuurlijk goed isoleren ivm condens.. Ik haal er wel een extra 500m3 box bij voor de zekerheid..
  7. Ik heb hier een paar topics doorgenomen en zag dat er heel veel luchtverdeelslangen worden gebruikt.. ik heb in een paar post van Racker fotos gezien dat hij een koof bouwt en daar de luchtverdeelslangen aan bevestigd.. Ik ga zelf een opticlimate 15000 gebruiken.. nu wil ik 3x 5m luchtverdeelslang ophangen.. welke moet ik dan bestellen? (ik wil dus ook zo^n zelfde koof maken en daar de slangen aan bevestigen.. ) nog een vraagje.. (beetje overdreven om gelijk 2 topics te starten) ik wil semi gesloten kweken.. inhoud van de ruimte is 63.6m3 (6m x 4mx 2.65) komen 24 x600w in (oude trafos maar die hangen buiten de ruimte..) wat heb ik dan voor afzuiger nodig..? ik heb nog 2500m3 liggen kan ik die gebruiken, of is dat te groot? alvast bedankt..
  8. ik ben heisenberg, ik kom uit het zuiden van het land.. ik heb al een beetje kweek ervaring. maar ben heel geintreseerd in semi geloten kweken Daar weet ik nog niks van en hoop er hier wat wijzer van te worden..
×
×
  • Create New...