Jump to content

Ultra

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Ultra

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

260 profile views
  1. Hoi Allemaal, Wil mijn aarde ook gaan hergebruiken. Zelf kweek ik op Donner methode, dus in de zevende week ga ik rippen met GHE Nu is mijn vraag, kan ik dan mijn aarde nog hergebruiken als ik GHE Ripen gebruikt heb? Bij voorbaat bedankt! Keep iT green))
  2. Je hoeft ook niet alle potten te wegen, beter is van wel natuurlijk. Zelf geef ik water terwijl de pot op de weegschaal staat, zodat alles het zelfde weegt. Succes , denk dat het wel goed komt, het nieuwe blad ziet er toch goed uit?
  3. Het beste gebruik je een weegschaal zolang het gaat om de watergift te bepalen. Bij zaailingen geef ik alleen wortelstimulator met afgezuurd water. Tensios zijn onbetrouwbaar, moeten vaak gecontroleerd worden en gereset. Tensios geven wel een goede indicatie wanneer planten echt gaan drinken.
  4. Ultra

    Ultra VS Miami

    Album 1
  5. VIP, dat heb ik ooit is gedaan, grinnik, voegt verders weinig waarde toe aan deze topic! Ook weinig onderzoek gedaan, en onderbouwd.
  6. Weetje, als iets tegenspreekt! zorg dan wel dat je verstand van zaken hebt of op zijn minst even onderbouwd. http://sensiseeds.com/nl/cannabis-zaden/sensi-seeds/jack-herer Jack Herer is niet zo sterk dat je niet normaal meer kunt functioneren. Deze wietsoort valt onder mediwiet en is zeker lekker high, maar niet overdreven! Zelf vind ik dat deze wietsoort vaak onder gewaardeerd wordt. Haze is een sativa, Skunk en indica, als deze twee kruist dan heb je een Sativa/Indica. Als je niet high wilt worden dan wordt het lastig om een wietsoort aan te bevelen. Gr.Ultra
  7. Weegschaal gebruiken, dan kun je goed zien wat ze verbruiken.
  8. Onze regering kan beter inzetten op goede voorlichting over het gebruik van wiet en Spygosche. Controle op cannabis gebruik in het wegverkeer kan ik wel toe juigen en vindt dat daar hoge boetes voor uitgedeeld mogen worden.
  9. Als ze op een steeltje zitten zijn het hermas.
  10. Jack Herrer zou ik zeker uit proberen, het is een kruizing tussen oer-haze en skunk. Het beste van twee werelden Sativa en Indika, rookt lekker weg mits goed gekweekt en niet te sterk. Mocht die toch te sterk zijn, zou ik een skunk soort uit proberen. Gr.Ultra
  11. Dit is mijn favoriet all time, http://www.wietforum.nl/topic/77882-verslag-shining-silver-haze/page__hl__%20shining%20%20silver%20%20haze Is niet zo moeilijk, kan weinig fout gaan. Super Lemon haze is ook geschikt voor beginners. Deze wiet moet je ooit gekweekt hebben, super!
  12. Zoiets, http://www.wietforum.nl/topic/110644-miami-en-het-beest/
  13. Hoi Caedes, Oppassen voor Hermas bij deze wietsoort van RQS Mijn advies is om zoweinig mogelijk stres te voorkomen bij deze plant, niet pletten of knakken. Tweede week bloei werden het bij mij hermas, alles om moeten doen(( Gr.Ultra
  14. Hoi mede formleden Wietform, Beoefen onze hobby al een geruime tijd. Doe het voor eigen blow, niet commercieel. Ook lees en leer ik hier de berichten met plezier. Wil graag ook mijn bijdrage geven op dit form. Mijn favoriet, Lemon haze. Gr.Ultra
×
×
  • Create New...