Jump to content

Rizla+

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rizla+

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Overlaatst ook opzoekwerk gedaan ivm het hergebruiken/ recycleren van aarde. Blijkt nu dat er door de producent een of andere chemische stof aan de aarde wordt toegevoegd om de aarde absorptievermogen te geven. Net nu het uitputten van die stof zorgt ervoor dat aarde na 2 a 3 maal niet meer te gebruiken is. Als noodmiddel werd vermeld dat het toevoegen van enkele druppels dreft / afwasmiddel aan het voedingswater dit kan verhelpen, omdat de oppervlaktespanning van water zo daalt en meer kan worden vastgehoudenin de aarde. (Was in een youtube aflevering van 'growing with mr tight' als ik het me goed herinner) Misschien het proberen waard?
  2. Bedankt djbroertje, klinkt logisch om zo min mogelijk aansluiting of contactpunten te hebben. Ik probeer dit deze avond, als het goed gaat bespaar ik me dus die nieuwe lampkap Nog 1 iets wat ik me afvraag, zijn er lampkappen die NIET geschikt zijn voor digitale ballasten? Of iets anders waar je op moet letten tov vsa's? ( logisch gezien zou er geen verschil in mogen zijn veronderstel ik)
  3. Ow snelle reply's hier, super Kroonsteentje (weet ik nu ook de correcte benaming lol) heb ik niet voor het moment, zou slechts voor 2 dagen zo zijn.. dus zeker geen smelt of brand gevaar als de soepele rechtreeks op de lamphouder zit (van digistar ballast naar..) zoals de paashaas zegt? ( bedankt vr je reply, ik geloof je wel maar voor de zekerheid nog een 2e opinie) Amecheesia, ik heb met een magnetische vsa problemen gehad, komt er op neer dat er eens een half uur slecht contact was / vonken werden gemaakt .. Ik vermoed dat er zo al (niet direct zichtbare) smeltschade was en dit verder gegaan is bij normaal gebruik.. Amecheesia wil je zeggen dat het eigenlijk altijd beter is om rechtstreeks aan te sluiten? Thx
  4. Gisteren tot de vaststelling gekomen dat het suikertje op mn lampkap aan het smelten was.. ( connectie van suiker naar lamp) nu zal ik kijken voor een nieuwe kap, maar door sluitingstijden kan ik pas overmorgen een nieuwe halen. Min vraag is nu kan ik de kabel van ballast rechtstreeks op de lamphouder aansluiten, dus het suikergedeelte overslaan? Dit is soepele draad, maar wel vertind op het einde. Thx.
×
×
  • Create New...