Jump to content

Dutchguerrilla

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Dutchguerrilla

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Lees je brichtje nu idd met tegels afwerken is veel mooier en houden meer de warmte vast dit is de ruimte die ik aan het maken ben http://www.wietforum...kruimte-bouwen/ Lees je brichtje nu idd met tegels afwerken is veel mooier en houden meer de warmte vast dit is de ruimte die ik aan het maken ben http://www.wietforum...kruimte-bouwen/ Zou gewoon de naden tussen de sandwich panelen dichtpurren, dan ben je zeker dat je geen last krijgt van optrekkend vocht. Sorry voor m'n laatste rare aan elkaar geplakte bericht, heb het nog niet helemaal door.
  2. Op zich wel een goed idee maar rockwool geleid geen of slecht warmte als je daar de mat tussen zou leggen.
  3. Dit is gewoon een hersenspinsel en moet je zelf over nadenken of het haalbaar is, 1. Tegels weghalen 2. Pir dakplaat als ondergrond (mischien kan je de rest ook meteen isoleren?) 3. Die mat daar gewoon op maken. 4. Kijken op marktplaats of iemand in jou buurt nog een paar tegels over heeft en die erop lijmen. Dan zit je ongeveer weer op dezelfde hoogte dan die je nu hebt.
  4. Dat zegt ie niet ivm vloerverwarming maar ivm met de hoogte Zitten die tegels in de beton of in het rode zand?
  5. Goedeavond medeliefhebbers mijn naam is Dutchguerrilla, ben al een paar jaartjes bezig maar nieuw op dit forum. Veel interessante en informatieve topics voorbij zien komen. Ben nu bezig met een zadenkweekje op TL, verslagje volgt. Weltrusten
×
×
  • Create New...