Jump to content

dutchope

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About dutchope

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Voor de lol dit jaar wat meisjes groot gebracht. De opbrengst valt niet tegen. Heb het niet gewogen maar is zeker meer dan 500 gram. Omgerekend naar mijn gebruik zou ik hier 25 jaar plezier van kunnen hebben ware het niet dat je het maar een paar jaar goed kunt houden.
  2. Zondag weer met 2 personen 6 uur aan het knippen geweest. Gelukkig is nu alles weg en ligt het te drogen. Ben achteraf denk ik totaal ca. 50-60 uur bezig geweest met oogsten. Er kan ook niets meer bij in de schuur. Had ook wat thuis hangen in een afgesloten kamer maar wegens de sterke geur nu alles in de schuur. Vraagje: is het verstandig een deel van het blad door de grond te mengen. Lijkt mij geen verkeerde voedingsbodem.
  3. Gisteren van 15:00 uur tot 22:00 met twee personen aan het knippen geweest. Wat opvalt is dat de plant die ik als laatste in de volle grond heb gedaan de mooiste dikke toppen heeft. Vandaag verder knippen tot alles weg is. Hopelijk lukt het want is best nog veel. Ben benieuwd hoeveel gram ik uiteindelijk heb, in ieder geval meer dan 500.
  4. Ziet er goed uit kerel. Welke soort is het?
  5. Vandaag weer een deel Snow Bud geoogst en een deel White Widow. Natuurlijk heb ik ook wel last van toprot bij 1 Snowbud. Betreft bij mij de grootste plant die fysiek het minst er aan toe is en die voorheen ook vol met takken zat. Misschien volgend jaar wat uitdunnen? Gelukkig valt het mee. Bij de andere Snowbud, die door uitdroging in de zomer minder takken heeft, geen last van toprot maar wel wat rupjes. Een aantal takken daardoor eerder geoogst dan ik wild en de rupjes met de hand iedere dag verwijdert. Gisteren een joint gerookt van de afgebroken takken van 3 weken geleden. Heb ik nu jampotje vol van. Had niet gedacht dat ik daar van zou kunnen genieten maar dat was dus wel het geval. Niet zo sterk als volledig gerijpte bloemen maar met een beetje meer erin sterk genoeg voor mij.
  6. Afgelopen weekend een deel geoogst, pff. wat een werk, gelukkig dat mijn vrouw heeft mee geholpen (is sneller dan ik hahaha). Vandaag wilde ik weer knippen maar was de schaar vergeten schoon te maken dus die moest ik eerst weer loswrikken. Gebruik trouwens terpentine om de handen e.d. weer schoon te maken, werkt goed. Mijn wasrek hangt vol dus mijn schuur voorbereid op het drogen. Heb ongeveer 50% van de Snowbud geoogst en 10% van de White Widow. Morgen weer een deel oogsten. Misschien dat ik een deel nog laat staan deze week per dag bekijken. Intussen ook al foria gemaakt van de blaadjes en de te kleine topjes. Moet eigenlijk van gedroogde toppen maar ben direkt aan de slag gegaan.Voor de liefhebbers zie: http://www.vice.com/nl/read/i-got-my-pussy-stoned-with-weed-lube-909
  7. Beoordeling van de trichomen is voor mij als beginneling best lastig maar wat mij geholpen heeft is om meerdere planten, en die heb jij ook zo te zien, te bekijken. Ik kon in ieder geval zien dat mijn white widow al melkachtig is en de snowbuds nog helder. Heb gewoon een heel klein blaadje van alle planten afgeknipt en in huis onder een goede lamp en loep bekeken. Misschien heb je r wat aan. Heb ze van de bovenste toppen genomen want die zijn het eerste klaar. Mijn bedoeling is om verschillende wiet te krijgen van melkachtig, amber en een mix van beiden.
  8. Toch nog thuis een loep gevonden en gezien dat de trichomes nog niet klaar zijn. Bovenste twee White Widow (1 plant) en onderste twee is Snowbud (daar heb ik er 2 van). De Snowbud heeft duidelijk dikkere bloemen maar dat komt ook omdat de White Widow in een speciekuub staat (plant is een stuk kleiner).
  9. gelukt om zo een foto te plaatsen dankzij John Doe.
  10. Met het blote oog kan ik wel zien dat de Snowbuds nog wat tijd nodig hebben. Maybe 1 week. De White Widow is plotseling snel gegaan komt mogelijk ook door de schade die zij heeft opgelopen met de regen. Deze plant staat in een speciekuub en had ik niet ondersteund met bamboe. Daarnaar snel gegaan. Morgen komt de micoscoop. Heb deze uitgekozen: http://www.ledoplicht.nl/led-microscoop-45x?filter_name=microscoop Kost maar 6 euro excl. verzendkosten.
  11. Als je de mogelijkheid hebt zou ik de takken ondersteunen en het risico van breken zo veel mogelijk voorkomen. Zelf heb ik de de stam ook ondersteund met bamboe. Dit is mijn tweede kweek en bij mijn eerste kweek is mijn plant te vroeg (door regen zwaarder geworden) afgebroken. Dat was dan wel buitenkweek, in jouw geval minder last van zware toppen door regen.
  12. Dank voor het antwoord. Morgen eerst een loep kopen.
×
×
  • Create New...