Jump to content

fungrower

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fungrower

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wat heb ik nodig als ik dus nu steenwolslabs neem en deze in librabakken zet. Ik neem aan een druppelsysteem en een opvangsysteem voor het eventuele afval/lekwater ? Maar dat brengt mij weer tot de volgende vragen: - Ik zal dus een voedingswater vat moeten neerzetten, moet deze constant blijven circuleren in het vat om de voeding niet te laten zakken? - Hoeveel afval water zal ik hebben (10% ?) - welk merk/type voeding kan ik het beste nemen? - hoe hoog zullen/kunnen je planten worden? Ik denk dat bovenstaande manier van kweken namelijk voor mij het meest interessante is. Ik kan hier 7 slabs van 100 x 15 cm kwijt in het tentje.
  2. Buisjes erin? Ponix, graag wat meer details, Wat zou ik nodig hebben hiervoor, hoe geef je water en voeding, staan de planten gewoon in een bak met korrels? Ik wil gewoon graag wat mogelijkheden om mijn nieuwe hokjes in te richten. Buiten de tentjes, verlichting en afzuiging moet ik verder alles nog halen, dus alle opties staan open.
  3. Dag luitjes, Ik grow al jaren op aarde, en zoals ik ook al in mijn voorstel topic had gezet, krijg ik behoorlijk last van mijn rug met dat gesleep van al die zakken iedere keer. Ik heb zelfs een tijdje de aarde opgewaardeerd met tig toevoegingen en kan niet echt zeggen dat het er iedere keer beter door werd. Momenteel ben ik bezig om mijn oude 2 hokjes af te breken en deze te vervangen door kweektentjes. Voordeel is dat lekker alles snel is weggeruimd in geval van. Nu wil ik eigenlijk niet meer op aarde kweken maar hoorde via verschillende personen dat ik over zou moeten stappen op slabs. Ik maak sowieso een volledig nieuwe start strakjes en wil dit best gaan uitproberen. Ik begin strakjes met 2 tentjes van 1,20 x 1,20 met daarin om te beginnen in elk een 600watter op evsa. Een van deze zal straks vervangen worden door een greenpower ledpaneel van 400 watt, maar dat is nog wat verdere toekomst. Eerst moet ik de zooi aan het draaien krijgen. Waar ga ik dadelijk tegenaan lopen bij de overstap? ik ben nu gewend om mijn Bac voeding in het water de kieperen en in mijn bak te gooien. kan ik deze voeding gewoon blijven gebruiken om moet dit ook veranderen? Heb ik een druppelsysteem nodig voor mijn watergift? Uiteraard zal ik straks ook een topic posten zodra de volgende run gaat lopen (als alles klaar is) Graag had ik jullie ervaring gehoord over de slabs, of misschien wel een heel ander medium? thanx alvast, Fungrower.
  4. Dag luitjes, Ik ben fungrower en kom uit het zuiden des landes. Ik ben geen onbekende in dit wereldje, maar kom hier toch om wat nieuwe dingen te leren. Ik grow al jaren op aarde en krijg het ervan aan mijn rug...... Dus straks zal ik jullie lekker plat bombarderen met mijn vragen allemaal want die aarde bakken gaan er gewoon uit! Mijn naam zegt het al, ik grow voor de fun en niet om stoned te worden. Ik vind het fascinerende planten en tja, je moet toch wat doen om je tijd om te krijgen. De ene keer lukt het super en de andere keer loopt het zo bagger als het maar zijn kan. Dus toch maar even wat lesjes hier nemen en kijken of we de boel kunnen verbeteren. Groetjes Fungrower.
×
×
  • Create New...