Jump to content

kb240489

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kb240489

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. bedankt voor de tip dilago!ik zal ze gelijk onderhanden nemen!
  2. Opzicht valt et wel mee hoor zitten een paar ramen in waar overdag nog wel voldoende licht binnen komt. Alleen savonds hebben ze geen strooi licht van lantaarnpalen.
  3. Oke thnx voor je tip, ze hebben een aardig bos dus wind vangen doen ze goed. Ze staan aardig beschut. Maar toch heeft de wind vat op ze!! Als de wind is gaan liggen kijk ik ff of ze weer naar buiten kunnen.
  4. Hallo Even een vraagje, door de harde wind van afgelope dagen is 1 plant(half) gesneuveld de bladeren zijn nog niet geel en sterven na mijn weten niet af. Ik heb em weer vastgebonden zodat de splitsing weer aan elkaar zit. Omdat het nog wel even aanhoudt met het slechte weer, heb ik besloten om de planten in de schuur te zetten. Deze schuur is goed geventileerd dmv gaten en open ramen en er komt een klein beetje licht binnen. De planten staan opzicht best dicht bij elkaar in de schuur en dat is ook mijn vraag aan jullie of dit kwaad kan. De planten zitten met de takken iets door elkaar heen ik weet niet of dit slecht is voor de planten?? Graag jullie reactie. Gr
  5. hier een paar foto's van het begin tot aan vorige week. 21-04-14 eerste blaadjes de andere 4 tonen ook hun eerste blaadjes na een wat mindere dagen de plantjes overgepot van 6 liter naar 60 liter speciekuipen 23-06-14 ze beginnen aardig te groeien 03-07-14 10-07-14 27-07-14 30-07-14 close up 30-07-14
  6. ja idd dat risisco loop je, der staan aardig wat planten omheen je kan ze niet direct zien vanaf de weg. der staat een grote beukenhaag haag voor en daarvoor weer wat hortensia's en nog wat andere planten. in ieder geval bedankt voor de tips!
  7. hee allemaal. ik heb 5 white widows staan, en mijn vraag is kan ik deze in hun bloeiperiode wanneer de toppen eraan komen binnen in een schuur zetten? Aangezien de white widows sterk ruiken en ik ze in de tuin heb staan waar mensen als ze willen er zo bij kunnen, ben ik bang dat als ze sterker gaan ruiken dat ze weten dat er planten staan en dat ze gejat zullen worden. Het is een simpel schuurtje met ramen aan twee kanten waar licht naar binnen komt en met ventilatie en deze is wel op slot te zetten.
  8. okee bedankt voor je tip. er zitten gewoon gaten onderin de potten dus het overtollige water kan eruit. maar iemand nog tips om van die gele bladeren af te komen?
  9. hmm das niet zo best, ik meende dat je de meeste potgrond soorten wel kon gebruiken maar geen voeding van pokon of andere merken moet gebruiken. heb nu voeding staan van plagron. Dit heb ik 1 keer gegeven vorige week donderdag.
  10. De foto's zijn net gemaakt, laatste keer dat ik ze water heb gegeven is maandag toen ik ze overgepot heb. Heb ze 1 keer voeding gegeven een week geleden. De grond is potgrond van pokon. Met voeding.
  11. Hallo, Ik ben sinds midden april begonnen met het kweken van 5 plantjes. heb 5 zaadjes aangeschaft van het merk greenhouse. Deze heb ik laten ontkiemen op vochtig keuken papier, ben eerst begonnen met 1 zaadje omdat ik te bang was dat het zou mislukken haha( maar is allemaal goed gekomen) Toen de eerste ontkiemd was heb ik de andere 4 op dezelfde manier laten ontkiemen. Heb ze vanaf midden april altijd binnen gehad omdat ik bang was dat ze door zware regenval en harde wind het niet zouden redden, ik heb ze laten groeien in kleine bakjes. Ik heb ze afgelopen maandag 19-05-14 over gepot naar 6 liter potten en heb ze nu buiten staan. opzicht groeien ze wel goed, maar heb een aantal gele bladeren en weet eigenlijk niet hoe dat komt. Graag jullie advies. gr kyle
×
×
  • Create New...