Jump to content

luzio

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About luzio

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Mijne staan sinds half mei. Nog niks geknipt. Als ik jou was zou ik ze nog even laten staan
  2. Ik krijg nu in het laatste stadia van m'n Bloody en Lemon skunl last van bladluis. Moet ik hier nog iets aan doen? Zoja wat of gewoon laten zitten omdat ze toch al bijna oogstklaar is?
  3. toch maar even een verslagje bijhouden geen gelul, gewoon foto's lemon skunk (gratis) vanaf het begin al downie klein gebleven maar mag nog wel een tijdje sugar mango ryder, gaat wel aardig bloody skunk, extreem snel in de bloei gegaan, ook klein gebleven autodurban poison, groeide op het begin wel goed, tijdens m'n vakantie is ze een beetje vreemd geworden. Ook vroeg in de bloei gegaan. en dan als laatste de super lemon haze Laat gerust je mening achter tips worden altijd gewaardeerd!!
  4. luzio

    Bladprobleem

    Bedankt iedereen voor de hulp!!
  5. luzio

    Bladprobleem

    Lijkt me stug sinds ik ze alleen water geef
  6. luzio

    Bladprobleem

    Half/half ze staan normaalgesproken in een soort van kas. Maar deze is voor 95% luchtdicht. In de middag staat de zon er niet volop op. In de avond zet ik altijd de deurtjes open mits het mooi weer is zodat de zon er mooi op schijnt
  7. luzio

    Bladprobleem

    Bedankt voor het antwoorden. Ik dacht laatst dat ik last had van bladluis dus ik had wat water met groene zeep over de bladeren gespoten. Maar dat is dus blijkbaar niet de beste manier?
  8. Hallo allemaal, ik heb een wat raar probleem betreft de bladeren van mijn plantjes. Zelf heb ik geen idee wat het zou kunnen veroorzaken. Hebben jullie misschien enig idee wat het is, waardoor het komt en wat ik er het best tegen zou kunnen doen? Het plekje plakt ook enorm alvast bedankt!
  9. luzio

    bladprobleem

    Het plekje plakt heel erg, zelf heb ik geen idee wat het moet zijn, iemand ideeën?
  10. Een topic zal ik niet aanmaken. Wel lijkt het me leuk om onze autoblackberry met elkaar te vergelijken mits je dat leuk vind natuurlijk!!
  11. De knetter jij bent heel wat van plan of niet hahaha Heel veel succes!!
  12. Ik heb ze nu in de schaduw staan tot ze wat groter zijn. Verder geef ik ze gewoon koud water, compenseert weer wat met die warmte. Anders zou je kunnen proberen wat witte handboeken om de pot heen te doen. (Geen idee of dat werkt hoor. Misschien dat iemand me nu voor gek gaat verklaren)
×
×
  • Create New...