Jump to content

kruipboy

Members
  • Content Count

    154
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About kruipboy

  • Rank
    Onderkruipsel

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Veluwe
  1. Canna idd! En niet alleen voor beginners en geen andere toevoegingen.
  2. Zal wel kapot wezen dan.... Lijkt me ook niet echt een goede. Hanna phep4 heb ik echt een aanrader!
  3. Nogal onduidelijk zo'n foto met licht aan.. maar lijkt meer aan de hand te zijn dan alleen spint ja. Maak is een foto met de lamp net uit of net voor die aan gaat.
  4. Mooi bezig ben benieuwd! En de eerste x kweken ooit op mapito of rfx is denk ik niet veel anders dan op aarde. Ik bedoel heb zelf enkele rondes op aarde gedraaid maar rfx is toch weer totaal anders dus de ervaring op grond lijkt mij niet perse een voorsprong. Succes!
  5. Je moet geen nieuwe kopen je moet hem kalibreren/justeren anders blijf je aan de gang:) zou gewoon nu de goede waarde aan houden.
  6. Een filter waar je in UITblaast?? Ik snap ook even iets niet...
  7. Goeie tent: neem een mammoth PRO! En wil je het hele jaar door: 2000m3 afzuiger beetje over is handig voor de zomer draai zelf 2x600 met 1500m3, ideaal!!
  8. 200 gram moet lukken met deze setup! Als je ipv de pro de digistar zou kunnen nemen zou het voor 800 moeten lukken denk ik
  9. Heb Zelf een mammoth maar volgens mij is dat de oude sj dus allebei goed!echt een top tent heb wel de pro. Lijkt me een goede keuze deze setup. En btw goedkoop is in onze hobby meestal duurkoop en vind die evsa icm het relais kastje top! Ga de volgende ronde ook 2 van die gavita's halen, maar dan de digistar die zijn ook goedkoper.
  10. Heb de app net op mijn Samsung gezet dus ook voor Android! ga hem ook maar bestellen voor dit geld het proberen zeker waard!
  11. Toch wel https://myflowerpower.parrot.com/#plantdb/6538
  12. Mooie setup. Vraag me alleen af wat je met die grote fan moet? Heb zelf 2x clip in een mammoth 240l en is ruim voldoende. Die grote staat alleen maar in de weg lijkt mij.
  13. ik vind het er wel vrij oké uit zien.. Zijn het niet gewoon ''normale'' herfst kleuren? Ik denk dat je aan de lage kant zit met voeding. Moet nog zo'n twee weken staan toch? zou me persoonlijk niet al te druk maken, Buds komen lekker door zo te zien.
  14. Leuke setup! Heb nu dezelfde maat tent en ook 30x pp in 11 liter ben benieuwd! Heb zelf alleen een 1500m3 afzuiger... als ik het goed begrijp heb jij een 250m3 beetje weinig. .. maar ik volg je!
  15. Goed bezig zo voor de eerste keer! Naar mijn idee goed bezig om ze nu op 12/12 te zetten want zaad groeit nog wel even Door! Ben benieuwd ik volg je ook!
×
×
  • Create New...