Jump to content

Diesel123

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Diesel123

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Het probleem is opgelost, er is even naar gekeken door iemand anders en hij heeft de fitting eraf gehaald. De draden die al op de kap zelf zaten maakten geen goed contact.
  2. Ik heb dat met de fitting nog even geprobeerd en het lipje van de fitting nog wat verder naar voren gehaald. Helaas, hij brand nog steeds niet. Ik denk dat ik een nieuwe hamerslagkap ga bestellen.
  3. Heb net een nieuwe lamp gehaald en die doet het ook niet. Er staat wel spanning op de hamerslagkap die heb ik doorgemeten namelijk. Ik zat te denken aan het soort kelkje waar je de lamp indraait.
  4. Diesel123

    Dr60

    Dr60
  5. Ik heb het volgende geprobeerd; Lamp strakker aangedraaid, vsa vanuit het stopcontact in plaats van de schakelkast. Beide geen resultaat geleverd. De lamp brand niet. Het zit als volgt, stekkerdoos zit in een geaard stopcontact, in de stekkerdoos zit de dv12, vanuit de dv12 loopt er 1 naar de vsa en vanaf de vsa loopt nog weer een kabel naar mijn lamp. Mist hier iets? Ik zal even foto's uploaden van de aansluitingen. Bedankt voor jullie hulp trouwens.
  6. Ja zeker, ik heb zijn advies opgevolgd. De schakelkast zit in de stekkerdoos, en die weer in het stopcontact. Heb de draadjes in de vsa gecheckt en die zitten ook goed, net als in de lamp. Mijn vsa maakt wel een zoemend geluidje, naar mijn idee was dit normaal. Maar misschien kan dat er wat mee te maken hebben?
  7. Hallo medekwekers, Een week geleden heb ik mijn eerste tentje aangeschaft. Ben er 2 dagen mee bezig geweest om alles op te zetten en aan te sluiten. Nu dacht ik dat het zover was alleen brand mijn lamp niet. Ik heb alles goed aangesloten zoals hier op het forum in andere topics staat aangegeven. Ik heb een nieuwe lamp geprobeerd maar dit hielp niet. Ik heb net nog de spanning gemeten met een spanningsmeter in de hamerslagkap. Het lampje ging branden dus ik neem aan dat hij het naar behoren doet maar tóch brand mijn lamp niet. Heeft 1 van jullie enig idee wat dit kan zijn?
  8. Bedankt voor jullie reacties;) Ik kon niet langer wachten en heb gister mijn tentje besteld, het is de dr 60 van secret jardin geworden.
  9. Hallo allemaal, ik was me vergeten voor te stellen dus bij deze doe ik dat alsnog Ik ben een beginnende kweker. Na een paar buiten kweekjes ben ik van plan mijn eerste tentje aan te schaffen. Heb hier en daar al wat rond gekeken en gelezen en ben helemaal warm gelopen. Nu is het dus tijd om er daadwerkelijk 1 te gaan halen! Ik hoop jullie tegen te komen op het forum. Met vriendelijke groet, Diesel21
  10. Hallo, ik ben nieuw hier op het forum en wil beginnen met mijn aller eerste binnenkweek. Ik heb al aardig wat info gelezen maar alleen met lezen kom ik niet zo ver. Ik was eerst van plan om een eigen kweekhok te bouwen maar dit bleek te lastig te zijn. Nu wil ik dus graag een complete kweektent bestellen. Ik ben een absolute beginner dus wil ik klein beginnen. Nu is mijn oog gevallen op de DR 60 II van Secret Jardin. http://www.garden-culture.nl/kweeksystemen/complete-kweektenten/secret-jardin-compleet/dr60-compleet.html Wat zijn jullie meningen over deze tent? Nogmaals het hoeft voor mij geen grote kweek te worden. Ik wil eerst alles leren en daarom leek het mij het beste om te beginnen met 4 plantjes. En als ik deze complete tent bestel. Zijn er dan nog dingen qua elektriciteit die ik er bij moet bestellen? Aansluitingen enzovoorts? Stekkerdozen? Of is het een kwestie van opzetten en beginnen maar. Suggesties voor een andere tent zijn ook welkom. Bijvoorbeeld een grotere maar 1 waar ik in kan kweken met een 250 watts lamp.
×
×
  • Create New...